Fakultetsnytt mandag 2. juli 2018

Fakultetsnytt tar sommerferie og er tilbake 6. august. God sommer!

Start høstsemesteret med trening i Athletica Centrum. Du kan trene gratis og delta på ulike kurs uten påmelding.

Vi minner om: Stengte dører 16. og 17. juli

Domus Bibliotheca og Domus Media vil være stengt mandag 16. juli og Domus Academica er stengt tirsdag 17. juli.

Eiendomsavdelingen skal utføre service og vedlikehold på alle sikringene i disse byggene, samt Professorboligen og Gymnastikkbygget. For å utføre dette arbeidet må strømmen stenges store deler av dagen og bygningen arbeidet foregår i vil være stengt for brukerne.

Les mer om hvilke konsekvenser dette får for din arbeidssituasjon.

Lønnsopprykk i høst?

UiO skal også høsten 2018 ha lokale lønnsforhandlinger. Krav fremmes fra arbeidsgiver og fra fagforeningene som forhandler seg frem til enighet om hvem som skal gis lønnsopprykk. Du kan selv sende inn krav til din fagforening, og du kan også be om en lønnssamtale med din leder. Sett deg inn i prosessen.

Jon Christian Fløysvik Nordrum er ansatt som klarspråkansvarlig.
Foto: ©Kjetil Kolsrud/Rett24

Norges første klarspråk-jurist

Som nyansatt faglig ansvarlig for Klarspråkprosjektet er Jon Christian Fløysvik Nordrum antagelig den første universitetsjurist med klarspråk som definert fagfelt.

Klarspråk-avtalen ble inngått i 2016 med et bidrag på 30 millioner kroner over en 10-års periode,

Rett24 intervjuet Nordum i forbindelse med ansettelsen.

Guest lecture: The co-evolution of the trade and environment systems

Welcome to this guest lecture by Rakhyun E. Kim, Utrecht University. Open for all interested.

Time and place: Aug. 14, 2018 2:00 PM - 3:00 PM, Kjerka, Department of Private Law, Karl Johans gate 47, Oslo

Uklarheter i konkurransegrunnlag

Hvordan tolkes et uklart konkurransegrunnlag? Hva skjer med kontrakter som inngås på slike grunnlag? Som hovedregel tolkes uklarheter i konkurransegrunnlag mot oppdragsgiveren (byggherren), som ensidig har forfattet de aktuelle bestemmelsene

Les ny utgave av IfPs tidsskrift PrivIus - Journal of Private Law, nr. 209 - 2018

Tren i arbeidstiden - se høstens program

Alle ansatte kan trene inntil 1,5 time i uken. Benytt deg av høstens treningstilbud. Spinning, innebandy, jujutsu, pilates og kondisjonstrening er noen av aktivitetene du kan velge.

Klikk på treningstilbud ved UiO her

Nytt om navn

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 2. juli 2018 13:17 - Sist endret 2. juli 2018 13:17