Fakultetsnytt mandag 13. august 2018

Denne uken er det semesterstart for nye studenter på studieprogrammene - se opp for nye studenter, og ta dem vel i mot!

Velkomstseremoni på Universitetsplassen

Bli med på fakultetets hagefest - påmelding 16. august

23. august inviterer vi til hagefest for alle ansatte. Rammen for festen legger arrangørene, men den gode stemningen må vi som er invitert bidra til.

Se invitasjon med påmelding

Førsteamanuensis stilling ved SMR - søknadsfrist 31. august

Det er ekstra lang søknadsfrist på den nye faste førsteamanuensisstillingen i EMK-rett.  Se utlysningen her

Tove Stang Dahl Memorial Lecture 2018

"Legal strategies to materialize a women-friendly road-map for social justice in Nordic welfare states"

Forskergruppen VERDI (Velferd, rettigheter og diskriminering) inviterer til Tove Stang Dahls minneseminar. Professor Åsa Gunnarsson fra Universitetet i Umeå holder årets minneforelesning. Seminaret finner sted 27. august 2018 kl. 15.15 - 17.15 på Professorboligen. Etter seminaret serveres det tapas og forfriskninger.

Påmeldingsfristen er 17. august. Les mer om seminaret og meld deg på her

Kurs for nye styremedlemmer

Det er lagt ut tilbud om kurs for nye styremedlemmer i fakultets- og instituttstyrer.

Informasjon om kurset og lenke til påmelding, finner dere her

Kurs i formidling og kommunikasjon

I vår arrangerte UiO flere kurs i formidling og kommunikasjon. Kursene fikk svært gode evalueringer og denne høsten viderefører vi de beste.

*             Muntlig formidling og retorikk  (påmelding innen 22. august)

*             Kronikkurs med forskning.no  (påmelding innen 22. august.)

*            Skiverkurs  (påmelding innen 17. september)

*             Engelsk versjon av kronikkurset (påmelding 4. september)

*             Sosiale medier for forskere  (påmelding innen 10. september)

*             Medietrening foran kameraet  (påmelding innen 1. oktober)

Se alle kurs her:  https://www.uio.no/for-ansatte/kompetanse/tema/kommunikasjon/

Minner om: Søknadsfrist for forskningstermin

Første søknadsfrist etter de nye retningslinjene skal være 1. oktober 2018. Det vil si at de nye retningslinjene trer i kraft for terminer som skal starte opp fra og med høsten 2019. Ordinært fremover vil søknadsfristen hvert høstsemester være 1. september.
Retningslinjer for tildeling av forsknings- og undervisningstermin ved Det juridiske fakultet

Free online introductory foreign language course in Norwegian

For our international researchers: Learn to speak, write and understand basic Norwegian, with this free, four-week, introductory foreign language course.

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 13. aug. 2018 23:59 - Sist endret 17. aug. 2018 09:53