Fakultetsnytt mandag 3. september 2018

Forskningsdagene nærmer seg med Forskningstorg på Universitetsplassen og flere faglige bidrag fra Universitetet mellom 19. og 30. september.

Fra fakultetet bidrar prosjektet Muslim Voices.

Bilde fra Muslim Voices-prosjektet

Under Forskningsdagene presenteres formidlingsprosjektet Muslim Voices.

Foto: Tor Hynnekleiv.

Har studentene dine vært på Canvaskurs?

6. sep. 2018 arrangerer Senter for læring og utdanning (LINK) kurs i Canvas for studenter.

De får vite mer om alt fra basisoppgaver som å levere oppgaver og ta en quiz, til mer avanserte funksjoner som oppretting av kollokviegrupper og samarbeid med andre.

Mer om kurset.

Rettssikkerhetskonferansen 2018

Menneskerettigheter, avtaler på nett, justismord, likestilling og ytringsfrihet er noen av temaene for årets Rettssikkerhetskonferanse.

På programmet står blant annet utdeling av Rettssikkerhetsprisen 2018

Juristforbundet arrangerer konferansen Onsdag 26. september, Gamle Logen, Oslo.

Program og påmelding.

Følsom forskning - mellom medier og politikk

Hvor går grensene mellom politikk, media og vitenskap? Hva innebærer det å drive med forskningsformidling i politisk betente felt?

Fritt Ord inviterer til seminar om hvordan det er å delta i samfunnsdebatten som forsker på et brennbart felt, tirsdag 11. september 2018.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

PhD seminar on Companies and Markets in October

The topic of the seminar is ‘European company law 50 years’.

Time and place: Oct. 8, 2018 9:00 AM - Oct. 12, 2018 4:00 PM. Programme and registration.

Seminar: Can Political Institutions Commit Civil Disobedience?

Political activists as well as many scholars now defend the idea of state or political- institutional civil disobedience. Presentation by Professor William E. Scheuerman on the question Can Political Institutions Commit Civil Disobedience?

Time and place: Oct. 22, 2018 2:15 PM - 4:00 PM

Programme and registration.

Vi minner om

Lettenseminar

Akademiet for yngre forskere og Lettenstiftelsen inviterer til Lettenprisdagene 12.-13. september i Gamle Festsal, Universitetet i Oslo Seminaret er gratis men av praktiske hensyn må du registrere deg.

Adressen fakturamottak@admin.uio.no er stengt

Ny nettside for norske leverandører som ikke sender fakturaer i format EHF ( elektronisk handels format) finner du her:

Ny adresse for utenlandske leverandører er  invoices@admin.uio.no.  Fakturaer fra norske leverandører som sendes adressen invoices@admin.uio.no blir ikke behandlet.

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Rektors blogg

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 3. sep. 2018 11:39 - Sist endret 3. sep. 2018 11:39