Fakultetsnytt mandag 24. september 2018

Canvas: Bli inspirert 15 oktober på høstens første inspirasjonsseminar!

Photo of printboard

In October: Workshop on network science and machine learning. Photo: University of Oslo

Network Analysis and Machine Learning in Law - Workshop 10 October

Forum for law and science is hosting it´s second 2orkshop, this time on two increasingly popular approaches: Network science and machine learning.

Registration by 1 October.

Filmvisning og debatt i Professorboligen 10. oktober

I 1940 var det krig i Europa, og Hitler truet Storbritannia. Winston Churchill var nyvalgt Statsminister, partiet stilte spørsmål ved hvert trekk han gjorde og kongen var skeptisk til Churchill som leder. Skulle de forhandle eller møte Hitler-Tyskland med krig? Hvor går grensen for hva du skal forhandle om? Når er det riktige ikke å forhandle? Hvordan kan du gå frem for å ta et slikt valg? Det er spørsmål som denne filmen gir anledning til å reflektere over.

Filmen Darkest Hour vil bli vist i Professorboligen 10. oktober kl 15:30 - 18:30.

Program og påmelding:

Lucy Smiths Barnerettighetsdag 2018

Lucy Smiths barnerettighetsdag arrangeres 22. november, fra kl. 10.00  - 14.30, i Gamle Festsal.

Årets tema vil være «Barnets rett til privatliv og beskyttelse av personlig integritet. Hvordan balanserer man f.eks. barnets rett til privatliv opp mot foreldres rett til innsyn?»

Påmelding ervåpen fra 8. oktober.

International Staff Mobility Office (ISMO)

Universitetet i Oslo har etablert et nytt tilbud til internasjonale forskere som kommer til Oslo for lengre eller kortere opphold, se: International Staff Mobility Office (ISMO).

På ISMO sine nettsider vil man finne svar på de fleste spørsmål. ISMO yter support til internasjonalt ansatte, PhD kandidater, gjesteforskere og deres familier innen alle typer praktisk spørsmål. Man bes fylle ut et registreringsskjema i forkant av ankomst til Oslo – slik at kontoret kan assistere på best mulig måte.

ISMO har tydelig definert følgende typer bistand:

• Before arrival (preparing your stay)
  • On arrival (formalities)
  • While in Oslo (setting in)
  • End of stay (checking out)

Se nettsiden https://www.uio.no/english/about/jobs/ismo/index.html

NHO Brussel ser etter praktikanter for et opphold - søknadsfrist 17. oktrober

Kjenner du en student som bør tipses om opphold for praktikanter hos NHO Brussel for våren 2019?

Canvas: Inspirasjonsseminar 15. oktober

Høstens første inspirasjonsseminar fokuserer på hvordan du kan bygge opp ditt emne i Canvas med både struktur og sammenheng.

For hvem: Undervisere som bruker Canvas i undervisning og for de som skal først ta i bruk Canvas fra vår 2019

Hvorfor: Inspirere med gode eksempler på pedagogisk bruk av Canvas

Når: 15.oktober, kl 13:00-15:00

Hvor: Georg Sverdrups hus, Linken

Midtveisevaluering

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Rektors blogg

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 24. sep. 2018 23:59 - Sist endret 26. sep. 2018 12:52