Fakultetsnytt mandag 26. november 2018

Husk påmelding innen tirsdag om du skal være med på undervisningsfrokosten denne uken.

Blir det mye sitting? Bedriftshelsetjenesten har videotips til pauseøvelser.

Fra vårens frokost: Tobias Mahler (t.v.) viste hvordan han bruker Canvas i undervisningen.
(Foto: S.H. Myre / UiO)

Frokostmøte om undervisning 30. november

Alle lærere ved Det juridiske fakultet inviteres til et frokostmøte som blant annet tar for seg underveisevaluering, ekstern programevaluering av masterstudiet i rettsvitenskap og nye undervisningslokaler i Domus Juridica.

Tid og sted: 30. nov  kl  08:15 -11:00, Auditorium 6, Domus Academica, 2. et

Frokost serveres fra kl 08:15

• Presentasjon av ekstern programevaluering av masterstudiet i rettsvitenskap
  • Studentenes helse og trivselsundersøkelse 2018 (SHoT) og tilbakemeldinger fra studentene
  • Underveisevalueringer -  nye rutiner og bruk av Canvas innført høst 2018
  • Presentasjon av de nye undervisningslokalene i Domus Juridica
  • Orientering om aktuelle saker fra studiedekanen

Søke forskningsmidler fra Forskningsrådet 2019?

Foreløpige versjoner av utlysninger av midler til Forskerprosjekt, Unge forskertalenter, Mobilitetsstipend og Samarbeidsprosjekt for samfunnsutfordringer og næringsutvikling med frist 10. april, er nå tilgjengelig under planlagte utlysninger. Endelige versjoner blir publisert innen utgangen av januar. Utlysningene åpner for søknader 27. februar.

Legg merke til at NFR i 2019 endrer søknadskravene og vurderingskriteriene, og innfører elementer av felles søknadsbehandling på tvers av NFRs virkemidler.

Valg av vara i fakultetsstyret - teknisk/administrativt ansatte

Teknisk/administrativt ansatte har valgt sine vararepresentanter til fakultetsstyret. Første vara er Axel Hjelme og andre vara er Stephanie Schmölzer. Valgperioden er ut 2019.

Les om vararepresentantene

Husk å levere reiseregninger og refusjonskrav for 2018

Fristen for levering av reiseregninger og refusjonskrav er tirsdag 27. november til lokal økonomienhet.

Adventkonsert og julegrantenning 2. desember

Hele byens befolkning er velkommen til Adventskonsert i Universitetets aula. Rett etter konserten inviterer Frelsesarmeen til julegrantenning på Universitetetsplassen.

Les om arrangementet her

Tid og sted: Adventskonsert 2. des. 2018 15:30 - 16:30Universitetets aula, Karl Johansgt 47

Forebygg stiv nakke og vond rygg på arbeidsplassen

Klikk på bildet for å se film

Se de nye filmene med enkle øvelser som du kan gjøre i løpet av arbeidsdagen. Bedriftsfysioterapeuten gir også råd om hvordan du kan tilpasse din kontorplass. De nye filmene fra Bedriftshelsetjenesten viser enkeltøvelser for knebøy, bryst-armer, ryggrotasjon, underarmer, nakke, ryggbevegelse, skuldre og øye.

Se flere filmer med pauseøvelser.

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Rektors blogg

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 26. nov. 2018 08:32 - Sist endret 27. nov. 2018 10:04