Fakultetsnytt 7. januar 2019

Mandag 7. januar tar fakultetet i mot vårkullet på master i rettsvitenskap i Gamle Festsal. Denne uken vil fakultetet igjen fylles av nye og utforskende studenter. Ta vel i mot dem!

Program for studiestart.

Bilde av nye studenter på Universitetsplassen

De nye studentene møter fadderne på Universitetsplassen etter velkomstmøtet.

I Gamle Festsal 24. januar: Teaterstykke om rettssikkerhet

Advokatforeningen og ICJ-studentnettverk inviterer til visning av den kritikerroste monologen 0 + 0 = 4 torsdag 24. januar kl 18.

Arrangementet er gratis, men det er påmelding.

Kurs i kommunikasjon

UiO har flere kurs i kommunikasjon for både forskere og administrative i vår: Det spenner fra kurs i nettpublisering via medietrening til muntlig formidling og retorikk for forskere.

Du finner oversikt over vårens kurs her.

Midtveisevaluering: Utforsking av den norske desistance-modellen

Stipendiat John Todd ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi (IKRS) presenterer sitt doktorgradsprosjekt 10. januar.

Kontroller skattekortet ditt

Skatteetaten har endret praksis, og legger nå inntekten i oktober til grunn for neste års skattekort. Dersom du har hatt unormalt høye eller lave inntekter i oktober, kan dette altså føre til galt skattetrekk i 2019. Saken er omtalt på dinside.no.

Orientering om avvikling av ferie, fleksitid og overtid

Arbeidstager kan overføre inntil 14 feriedager til neste år. Fristen for å søke overføring er 31. januar. Veiledning for hvordan man søker

Det er ikke mulig å få utbetalt lønn for uavviklet ferie. Det gjelder også for langtidssykemeldte som ikke har hatt anledning til å ta ut ferie, eller ansatte som har hatt foreldrepermisjon. All uavviklet ferie skal da overføres til neste ferieår.

Mer informasjon om ferieavvikling, fleksitid og overtid

Kandidater til Universitetets HMS-pris

Universitetet i Oslos HMS-pris, som årlig vil tildeles en person eller gruppe ved UiO som har gjort en markant innsats for arbeidsmiljøet ved sin enhet eller UiO som helhet. Prisen er en videreføring av Frode Olsgards minnepris. HMS-prisen vil deles ut under det årlige LAMU-seminaret i mars.

Mottakeren av prisen tildeles inntil 50.000 kroner til en HMS-relatert aktivitet.

Kandidater til prisen kan meldes til Enhet for HMS og beredskap innen 15. februar 2019, på epost: hms-post@admin.uio.no

Se vurderingskriteriene og info her

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Rektors blogg

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 7. jan. 2019 08:58 - Sist endret 7. jan. 2019 12:57