Fakultetsnytt 26. august 2019

Lekre trapper i atriet.

Foto: Thea Lund Kristoffersen/UiO

En sniktitt i Domus Juridica

Kommunikasjonsrådgiverne i Eiendomsavdelingen og JUS fikk en sniktitt inn i de nye lokalene til Juridisk fakultet og juridisk bibliotek i nybygde Domus Juridica. Og her blir det fint! Se bilder

Sikrer forsikringsrettsfaget

En avtale mellom næringen og fakultetet sikrer fremtiden til forsikringsrettsfaget ved fakultetet og Nordisk institutt for sjørett. Avtalen har en ramme på inntil 40 millioner over 10 år.

Årsfesten 2019: Velkommen til UiOs 208. bursdag!

Mandag 2. september er det årsfest og UiOs bursdag. Det blir forelesninger, lunsj, utdeling av priser, mottakelse og servering av marsipankake.

Arrangementene er åpne for alle, men krever påmelding innen 28. august.

Workshop: International arbitration and where it is going

Tid og sted: torsdag 29. august kl 15 -17, Kjerka

Velkommen ved Mads Andenæs og Birgitte Hagland. Innleder: Professor Jan Dalhuisen. Panel: Stephan Jervell, Wiersholm og Thomas K. Svensen, BAHR.Ordstyrer: Amund B. Tørum, Schjødt, er ordstyrer.

Arrangementet er åpent for alle som er interesserte i kommersiell voldgift.

Bokpresentasjon: The State of Injustice in the United States

Med utgangspunkt i sin seneste bok, Beyond These Walls: Rethinking Crime and Punishment in the United States, vil Tony Platt ta for seg aktuelle spørsmål.

Se programmet

Tid og sted: 12. september 14:1516:00, Rom 770, Domus Nova

Disputaser

Rektors blogg

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Ingen ledige stillingar.

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 26. aug. 2019 23:29 - Sist endret 30. aug. 2019 11:12