Fakultetsnytt 16. september 2019

For første gang skal fakultetets ansatte og studenter velge mellom to dekanteam når vi logger oss på eValget i oktober.

Hvem som skal flytte inn i Domus Juridica er allerede valgt, og i disse dager legger entreprenøren siste hånd på verket før UiO overtar nøkkelen 1. oktober.

Skjermdump fra jus.uio.no som viser til informasjon om Domus Juridica.

Skjermdump fra jus.uio.no: Det nærmer seg innflytting for ansatte og studenter.

Dekanvalget 2019 – kandidatene presenterer seg

På valgsidene presenterer de to dekanteamene sin plattform og de tre kandidatene på hvert team. Ragnhild Hennum og Trine-Lise Wilhelmsen leder hvert sitt team.

Selve valget gjennomføres mellom 18. og 25. oktober, og valgkomitéen vil arrangere valgmøte og debatt med kandidatene i første halvdel av oktober.

Kan jussen redde verden? Debatt om klima og forurensing

Hva skjer når arbeidet mot klimaendringer og forurensning møter landegrenser og statenes egeninteresser? Hvilken rolle kan jussen spille?. Disse og andre spørsmål besvarer forskere fra vårt fakultet på Litteraturhuset 19. september.

Arrangementet er åpent for alle.

Tid og sted: 19. sep. 2019 18:00–19:30, Wergeland, Litteraturhuset

Bilde av auditorium 3 i Domus Juridica
Auditorium 3 i Domus Juridica

Auditoriene snart klare i Domus Juridica

Det nærmer seg overtagelse av Domus Juridica, og for et par uker siden var det hektisk aktivitet med å gjøre ferdig de tre audtioriene i bygget.

Informasjon om Domus Juridica og flytting finner du samlet på denne nettsiden. Blant annet Andreas Føllesdals råd til de som trenger å ha en gjennomgang av bokhyllene før de flytter.

Du finner og oversikt over flyttedatoer for de ulike enhetene som enten skal inn i Domus Juridica eller flytte til andre bygg.

Offisiell åpning av Oslo senter for kommersiell rett 30. oktober

Senteret inviterer til seminar i Gamle Festsal med norske og nordiske innledere fra akademia og praksis.

Påmelding innen 21. oktober.

Seminar: A Tribute to Professor Finn Seyersted

The tribute is in the light of the 55th anniversary of publishing his article "Objective International Personality of Intergovernmental Organizations".

Time and place: Oct. 3, 2019 11:00 AM–3:00 PM, Kjerka, DMV

Boklansering: Mellom jus og politikk

Gjennom elleve bidrag i boken «Mellom jus og politikk – Grunnloven § 112» utforsker forskere og praktikere Grunnlovens miljøparagraf.

Tid og sted: 17. sep. 2019 19:00–22:00, Tøyen Hovedgård

Disputaser

Pr. i dag er det ingen annonserte disputaser

Rektors blogg

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 16. sep. 2019 08:59 - Sist endret 16. sep. 2019 12:52