Fakultetsnytt 1. oktober 2019

Tirsdag 1. oktober overtok UiO Domus Juridica som planlagt.

Nå starter jobben med å møblere bygget, montere audivisuelt utstyr og innredning som må være på plass for at bygget skal være klart for studenter i januar 2020.  Ansatte begynner innflyttingen i slutten av oktober.

Bilde av Odd Erik Pedersen i Domus Juridica

Glad og klar til innsats

Senioringeniør i IT-seksjonen Odd Erik Pedersen jobber med prosjektering av det audiovisuelle utstyret i bygget.

Valgmøte på fakultetet | Election meeting

Valgmøtet der de to teamene som stiller til valg presenterer seg, avholdes onsdag 9. oktober kl. 14.15 i Auditorium 4 i DA.

Election meeting for the Dean election will be held on October 9, at 2:15 pm i Auditorium 4 in Domus Academica. The English presentation of the platforms of the teams will be published soon.

Åpent møte om Strategi 2030

Hvordan skal Universitetet utvikle seg de neste ti årene? Hvilke mål skal vi ha for forskning og utdanning? Etter mange innspill i vår er nå Strategi 2030 klar til høring ved alle enheter mellom 1.oktober og 1.november. Rektoratet legger frem forslaget på møte i Realfagsbiblioteket 8.oktober.

Tid og sted: 8. oktober kl 09.00–10.30, Realfagsbiblioteket

Se program

Møte i Vitenskapsakademiet om forskningsetikk

Hvilket ansvar har de store institusjonene i å ivareta forskningsintegritet og opplæring i forskningsetikk? Med sine erfaringer fra ulike ståsteder vil fire innlederne sette søkelyset på forskningsinstitusjonenes ansvar for å skape og sikre et miljø for god forskningsetikk.

Ansatte ved JF oppfordres til å delta.

Tid og sted: 3. oktober kl 17.00 - 20.00, Det Det Norske Videnskaps-Akademi

Se program og meld deg på her

Symposium: Antisemittisme på norsk - før og nå

Det Norske Videnskaps-Akademi inviterer til symposiet om antisemittisme i Norge i et historisk og komparativt perspektiv.  Historikere, jurister og samfunnsvitere vil presentere ny forskning og debattere utfordringen for forskningen på dette temaet i dag.

Tid og sted: 14. oktober kl. 10.00 - 18.00, Det Norske Videnskaps-Akademi

Påmeldingsfrist: Tirsdag 8. oktober

Se program og meld deg på her

Åpen utlysing i Life Science for forskere ved alle enehter ved UiO - ingen frist

Les om søkerkriterier og last ned skejmaer her

Pluricourts legal reading group will have its first meeting on October 17 to discuss a chapter in John Linarelli, Margot E Salomon, and Muthucumaraswamy Sornarajah, The Misery of International Law: Confrontations with Injustice in the Global Economy (OUP, 2018)All are welcome.

More information here

Disputaser

Rektors blogg

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Ingen ledige stillingar.

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 1. okt. 2019 14:35 - Sist endret 1. okt. 2019 15:34