Fakultetsnytt 25. november 2019

Kandidatene for de teknisk-administrative og fast vitenskapelig tilsatte har presentert seg, og valget er åpent frem til torsdag 28. november kl. 10.00. Husk å avgi din stemme!

Valg for midlertidig vitenskapelig tilsatte og studenter åpner i desember.

Vi minner og om Oslo Peace Days i første halvdel av desember.

Bilde fra biblioteket i Domus Juridica

Juridisk fakultet bidrar med to arrangementer til årets Oslo Peace Days 5. til 12. desember

Valg til fakultetsstyret åpent

Valg av representanter til fakultetsstyre for vitenskapelig ansatte og teknisk- administrativt ansatte er  i gang. Du kan stemme på kandidater i din gruppe fram til 28. november kl 10:00.

Hvem er kandidatene?

Les om kandidatene og hvorfor de stiller til valg.

Stem her

Mer om valget

Election to the Faculty Board is open

The candidates for the Board are presented in Norwegian: The permanently employed academic staff and  the technical and administrative staff. Se also the election web pages.

Oslo Peace Days

Oslo er en av de fredeligste byene i verden, ledende innen freds- og menneskerettighetsforskning og ikke minst; byen der Nobels fredspris deles ut. Det Norske Nobelinstitutt, Universitetet i Oslo (UiO), Oslo kommune og Nobels Fredssenter går sammen om å invitere til Oslo Peace Days fra 5. til 12. desember. Oslo Peace Days ønsker å skape en arena der hele befolkningen kan lære om og diskutere temaer knyttet til fred, demokrati og menneskerettigheter.

Juridisk fakultet bidrar med to åpne arrangementer:

Seminar om den norske intervjuteknikken ved politietterforskning og lansering av boken The Research Handbook on International Law and Peace.

Se programmet for Oslo Peace Days

SERI/AFIN flytter til Domus Academica

Ansatt med flytteeske
Siste innspurt før flytting for Karianne Stang og de andre ansatte ved SERI/AFIN (foto: UiO)

Fra og med mandag 2. desember finner du Senter for rettsinformatikk og Avdeling for forvaltningsinformatikk i Domus Academica. Med på flyttelasset er også Juriteket, som skal holde til ved Infosenteret i 2. etasje i DA frem til jul. Selve flyttingen gjennomføres fredag 29. november.

Se flyttekalenderen

De fleste lesesaler på fakultetet er nå stengt i forbindelse med flytteprosessen. Juridisk bibliotek i Domus Bibliotheca stenger fra og med 9. desember, og åpner i Domus Juridica 6. januar 2020.

Se også: Tiden frem til åpning av Domus Juridica (info til studenter)

Søk om prosjektmidler i Senter for grunnforskning (CAS) - frist 15. januar 2020

Alle fast ansatte i forskerstillinger ved UiO kan søke om å lede en forskningsgruppe ved CAS i ett år. Søkeren setter selv sammen sin forskergruppe og kan invitere fremragende kolleger fra hele verden til å bidra på prosjektet.

CAS tilbyr  forskerne et romslig budsjett og en unik mulighet til å jobbe uforstyrret og sammenhengende med sin forskning.

Fristen for å søke om å bli prosjektleder i 2022/23 er 15. januar 2020.

Les hele utlysningen på norsk her: https://cas.oslo.no/no/hvordan-soke/cas-prosjekt/

Engelsk her: https://cas.oslo.no/apply/cas-project/

Video fra seminar om karbonfangst og lagring

Opptak fra seminaret "The role of law in CCS deployment - Regulatory incentives to enable carbon capture and storage (CCS) in Norway" 14. november er tilgjengelig på Realfagbibliotekets Youtubekanal - og her:

Retningslinjer for bruk av taxikort og bedrifts-/firmakort

Fra 15. september 2019 er det iverksatt nye retningslinjer for bruk av taxikort og bedrifts- /firmakort. Utfasingsperioden for avvikling av taxikort som ikke er i tråd med nye retningslinjer utløp 15. november.

Arbeidstiden i julen

Ser du fram til å kunne senke farten litt i den kommende julehøytiden? I tillegg til helligdagene får du én dag fri i romjulen og har anledning til å begynne arbeidsdagen klokken 10.00, der arbeidsforholdene tillater det.

Du benytter fraværstypen "1 ekstra fridag romjulen " i HR-portalen.

Les om fridagene og redusert arbeidstid

Disputaser

Rektors blogg

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Ingen ledige stillingar.

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 25. nov. 2019 23:59 - Sist endret 26. nov. 2019 19:34