Fakultetsnytt 9. desember 2019

Politiavhør som ivaretar menneskerettighetene - investigative interviewing er tema for ett av fakultetets to arrangementer under Oslo Peace Days som avrundes denne uken.

FN-politi

Illustrasjonsfoto: FN-politi på oppdrag i Sør-Sudan. Foto: UN Photo

Oslo Peace Days

Fakultetets to faglige bidrag til Oslo Peace Days skjer denne uken:

UiO skal redusere sine flyreiser med 10 prosent neste år

Universitetsstyret vedtok mål om 10 prosents reduksjon i CO2-utslipp fra flyreiser i 2020 og vil at UiO skal ha høye ambisjoner for klimagasskutt fremover.

– Jeg er svært glad for at tilbakemeldingene fra styret var så positive og at de vedtok et tydelig mål om reduksjon i flyreiser. Vi fikk tilslutning til å ha ambisiøse mål og det er godt å ha et slikt mandat i ryggen når vi skal gå videre med dette arbeidet, sier UiOs rektor, Svein Stølen.

Les om tiltakspakken og se styrenotatet

Møte i fakultetsstyret 9. desember

Sakene som skal behandles i fakultetsstyremøte er bl.a. organisering av fakultetet, budsjett, tilsettinger m.m.

Les sakspapirene her

Husk registrering av publikasjoner i CRISTIN - innen 31. januar

Fristen for registrering av vitenskapelige publikasjoner for 2019 i CRISTIN er 31. januar. Det som skal registreres i CRISTIN er vitenskapelige monografier, vitenskapelige artikler i antologier og vitenskapelige artikler i periodika, serier og nettsteder (ISSN-titler)

Alt du trenger å vite om Cristin

Ph.D.- course in May 2020

PluriCourts hosts a one week intensive interdisciplinary Ph.D.-course on the legitimacy of international law and international institutions, with a particular focus on international courts, in Oslo.

Time: May 11 to May 15 2020. The registration deadline is April 1. More information is available here

Call for papers

Disputaser

Rektors blogg

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Ingen ledige stillingar.

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 9. des. 2019 08:45 - Sist endret 21. jan. 2020 15:46