Fakultetsnytt 7. desember 2020

Oslo Peace Days 7. til 12. desember inneholder flere bidrag fra forskere ved Det juridiske fakultet. I år kommer arrangementene i digitalformat.

Banner for Oslo Peace Days

Oslo Peace Days i digitalformat i 2020.

Oslo Peace Days, 7.–12. desember 2020

Starter med annonsering av vinneren av UiOs menneskerettighetspris, og inneholder er variert digitalt program med disse bidragene fra fakultetet:

Dokumenter til fakultetsstyremøtet 7. desember

Sakskart til fakultetsstyremøtet 7. desember med lenker til saksdokumentene er publisert her

Peder Sather Center – Utlysning av forskningsmidler for 2021/2022

Peder Sather Center ved University of California, Berkeley, lyser nå ut midler til forskningssamarbeid med norske institusjoner for det akademiske året 2021/2022. Søknadsfristen er 8. april 2021.

Utlysningen er publisert på senterets hjemmesider

Opptak fra UiOs utdanningskonferanse 2020

Studentinvolvering, bærekraft og digital undervisning var sentrale temaer under UiOs undervisningskonferanse 2020. 250 ansatte og studenter fulgte konferansen. Se presentasjoner og opptak fra programmet her.

Juridisk fakultet har bidratt med en presentasjon av CELL: Centre on Experiential Legal Learning:

Last ned mediefil

Ledige stipendiatstillinger

Fakultetet har tre utlysninger ute for stipendiatstillinger med søknadsfrist denne og neste uke.

Alle stillingsutlysninger ligger på www.jus.uio.no/om/jobb/.

Santa Claus online

During these very special circumstances with most of us working from home, The International Staff Mobility Office want to welcome you to an online social event on Wednesday 16. December at 13.00.

We have been very lucky to get Ane Ohrvik, UiO's self-proclaimed Santa Claus expert to give us some insight in: The story of the Norwegian Christmas celebration: Myths, facts and history.

Please remember to sign up, so that we can send you the link to the event

På tide å sende julekort? | Time for season's greetings?

Arbeidsdager i julen

Det er normal arbeidsdag til og med onsdag 23. desember.

Julaften, 1. og 2. juledag, nyttårsaften og 1. nyttårsdag er helligdager.

Sjekk fridager i julen og registrer ekstra fridag

Disputaser

Pr. i dag er det ingen annonserte disputaser

Rektors blogg

Ledige stillinger

Stilingsutlysningene hentes automatisk fra www.jus.uio.no/om/jobb/index.html hvor du også finner studentstillinger som er lyst ut.

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 7. des. 2020 09:49 - Sist endret 2. mars 2021 20:26