Fakultetsnytt 8. mars 2021

Det er laget korte introduksjonsvideoer som hjelper deg med Canvasfunksjoner - nå om hvordan du lager sider i Canvas.

Skjermdump av video.

Tobias Mahler deler sine tips for Canvas i introduksjonsvideoer.

Nytt design på uio.no

Bildet kan inneholde: yttertøy, produkt, smil, komfort, erme.Universitetet i Oslo får ny visuell profil, og først ut er uio.no.

Målet har vært forenkling og effektivisering, samtidig som det gir mer fleksibilitet for enhetene. Det nye designet møter også kravene til universell utforming slik at det kan brukes av alle. Det er laget et nytt logosystem som gir universitetets mange enheter mulighet til å vise frem sin egenart, samtidig som det er et tydelig bindeledd til UiO.

Hvordan lage sider i Canvas

I ditt Canvas-rom kan du laste opp og dele powerpoint-foiler og andre undervisningsdokumenter. Men du kan også lage egne sider. Med hjelp fra Tobias Mahler er det laget to korte introduksjonsvideoer som viser hvordan.

Nedenfor ser du video 1, video 2 og hele nettartikkelen ser du her.

Last ned mediefil

Siste dato for levering av bestillinger: 10. mars

Bildet kan inneholde: rektangel, skrift, materiell eiendom, elektrisk blå, symbol.Fra 1. mai 2021 går Universitetet i Oslo over til en nytt økonomi-, lønns- og personalsystem.  Endringene påvirker frister for blant annet reiseregninger og refusjoner og innkjøp i en overgangsperiode.

• Bestillinger må være levert senest onsdag 10. mars
  • Alle refusjoner må være levert innen 19. mars.

Se de andre viktige datoer for innføring av det nye systemet

Tilbud om hurtigtesting på Blindern

Tirsdag 2. mars kl. 10.00 starter SiO Helse koronatesting i stor skala av studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo. Alle som skal innom Blindern campus i løpet av de neste tre ukene blir oppfordret til å ta en hurtigtest én gang i uken.

Les mer om testingen og se åpningstider

CELL-Norge-lanseringen utsettes

CELL melder at lanseringen kommer på et senere tidspunkt dette semesteret. Følg med på CELL sine nettsider, og arrangementet deles og i Fakultetsnytt når nytt tidspunkt er fastsatt.

Arbeidstid i påsken

Ansatte i Staten har fri fra kl.12.00 onsdag før skjærtorsdag i den grad arbeidsforholdene tillater det.

For øvrig er følgende dager fridager i påsken: skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 1. og 2. påskedag. I år gjelder dette 1.-5. april.

Disputaser

Pr. i dag er det ingen annonserte disputaser

Rektors blogg

Ledige stillinger

Stilingsutlysningene hentes automatisk fra www.jus.uio.no/om/jobb/index.html hvor du også finner studentstillinger som er lyst ut.

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 8. mars 2021 08:51 - Sist endret 10. mars 2021 10:31