Fakultetsnytt 29. mars 2021

Redaksjonen ønsker god påske, og deler denne artikkelen fra Teologisk fakultet om påsketradisjoner.

Påskeegg.

Foto: colourbox.com

Arbeidsgruppe skal kartlegge organisering av forskningen

Arbeidsgruppen for forskningsorganisering skal innhente informasjon om hvordan dagens forskergrupper fungerer, og om hvilke ønsker og behov instituttene, forskergruppene og enkeltforskere har.
- Spørsmålskjemaet vi sender ut til alle fakultetets vitenskapelige ansatte, er begynnelsen på denne informasjonsinnhentingen, forteller forskningsdekan Vibeke Blaker Strand som leder arbeidet.

Se mandatet og medlemmene i arbeidsgruppen

Kurs om automatisering av funksjoner i Outlook

Hurtigklikk, hurtigtrinn, quick parts, regler m.m.

Tid: Tirsdag 13. april kl 12 – 13 (Zoom)

Kursserien har egen hovedside. Her finner du oversikten over alle kurs, linke til Zoom og nettskjema til påmelding.

Åpningstider i påsken for studenter

Denne uken gjenåpnet lesesalene Domus Juridica, og de er nå merket i henhold til anbefalingen om  to meters avstand mellom mennesker. Lesesalene i Domus Juridica er åpne mandag til onsdag i påskeuken, samt skjærtorsdag og 2.påskedag.  Men studentene må booke leseplass på forhånd.

Juridisk bibliotek er stengt for studenter fra og med lørdag 27. mars til og med 5. april.

Teststasjonen i Professorboligen er åpen til og med onsdag 31.mars. Studenter og ansatte som oppholder seg på campus bes om å teste seg to ganger i uken. UiO følger retningslinjer om påbud om hjemmekontor i Oslo.

Se og UiOs koronainformasjon.

Disputaser

Pr. i dag er det ingen annonserte disputaser

Rektors blogg

Ledige stillinger

Stilingsutlysningene hentes automatisk fra www.jus.uio.no/om/jobb/index.html hvor du også finner studentstillinger som er lyst ut.

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 26. mars 2021 14:10 - Sist endret 26. mars 2021 15:16