Fakultetsnytt 3. mai 2021

Denne uken vil mange ansatte ta de nye løsningene fra DFØ i bruk for timeregistrering. Universitetsdirektøren maner til tålmodighet i starten.

Viktige endringer i lønn- og personalsystemet

1. mai gikk UiO over til nytt lønns og personalsystem. Noen av de viktige endringene som berører ansatte er nye datoer for lønnsutbetaling, app for å registrere i DFØ og føring av arbeidstid

for ansatte finner du pekere til DFØs selvbetjeningsportal og annen brukerstøtte, de viktigste endringene er oppsummert her.

– Vær tålmodige i starten, oppfordrer universitetsdirektøren ifølge Uniforum. I samme artikkel finner du og begrunnelsen for at dato for lønnsutbetaling endres fra 15. til 12. hver måned.

Tilbud om selvtest for UiO-ansatte og studenter

Ansatte og studenter ved Universitetet i Oslo bes om å ta selvtest for Covid-19 regelmessig om man oppholder seg på campus. Studenter og ansatte i sentrum, kan hente selvtesten i Domus Juridica i foajéen mellom 9 og 15 mandag til fredag. Testen kan du ta hjemme i egen stue eller hybel.

Fremtidens arbeidsliv – etter pandemihjemmekontoret

Hvordan vil arbeidslivet være annerledes, hvordan vil vi oppleve overgangen? Psykolog og førsteamanuensis Knut Inge Fostervold belyser dette fra individets perspektiv, forskningsprosjektet FLEX-IT setter fokus på jobb-hjembalansen, og førsteamanuensis Vegard Kolbjørnsrud ser de nye mulighetene for digital samhandling fra organisasjonens perspektiv.

Webinaret arrangeres av Partnerforum.

Tid og sted: tirsdag 25. mai kl. 09.00-10.30. Digitalt, lenke sendes ut dagen før.

Thomas Ugelvik ute med podcast om kriminologer og deres omland

Profilbilde for podcasten "Kriminologene"

- "Kriminologene" er en podcast om kriminologifaget; altså det vitenskapelige studiet av kriminalitet og av samfunnets reaksjoner på kriminalitet – kriminalitetskontroll - slik introduserer Thomas Uglevik podcasten som var tilgjengelig fra 28. april.

De to første episodene er tilgjengelige med bidrag fra May-Len Sklilbrei og Heidi Mork Lomell. Mer om podcasten.

Midtveisevaluering: Etterforskning ved uventede barnedødsfall

Stipendiat Lillian Bøylestad fra Avdeling for rettsmedisinske fag ved Oslo Universitetssykehus og Politihøgskolens forskningsavdeling presenterer sitt doktorgradsprosjekt.

Meld deg på i nettskjema  dersom du ønsker å følge den åpne delen av seminaret på Zoom.

Tid og sted: 12. mai 2021 13:0015:00,  Zoom

Strategi 2030 - Det juridiske fakultet

Våren 2021 skal Det juridiske fakultet vedta sin strategi for perioden frem til 2030. Fakultetets strategi er en del av UiOs Strategi 2030.

I perioden 15. mars til 20. april kunne ansatte og studenter komme med sine høringsinnspill til strategiutkastet. Nå er alle høringsdokumentene innhentet og lagt ut sammen med arbeidsgruppens kjøreplan.

Se dokumentene og info om videre arbeid

USIT inviterer til kurs om kalenderen i Outlook

Tid og sted: tirsdag 4.mai kl.12-14 (Zoom)

Lenke til kurset:

Disputaser

Pr. i dag er det ingen annonserte disputaser

Rektors blogg

Ledige stillinger

Stilingsutlysningene hentes automatisk fra www.jus.uio.no/om/jobb/index.html hvor du også finner studentstillinger som er lyst ut.

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 30. apr. 2021 13:58 - Sist endret 3. mai 2021 12:48