Fakultetsnytt 7. juni 2021

Velgerne har talt, og det er klart hvem som skal representere de ansatte i UiOs styre fra august.

Illustrasjon for Horisont Europa

De nye ansatterepresentantene i UiOs styre:  Elisabeth Garcia Gonzalez, Finn-Eirik Johansen, Marianne Midthus Østby og Ingrid Lossius Falkum.

Nye styremedlemmer til Universitetsstyret

Ansatte ved universitetet har stemt fram Finn-Eirik Johansen, Ingrid Lossius Falkum, Elisabeth Garcia Gonzalez og Marianne Midthus Østby til å representere dem i Universitetsstyret.

Mer om valget og fullstendig oversikt over vararepresentanter på UiOs nettsider.

Launch of LILO - Legal Innovation Lab Oslo

We are pleased to invite you to the soft launch of LILO, the Legal Innovation Lab Oslo, established at the Faculty of Law.

Time and place:  June 10, 2021 11:00 AM–12:15 PM, Zoom

This spring, LILO was established to offer guidance for legal tech projects initiated by students. LILO is also a venue for meeting staff, other students and external collaborators with an interest in technology and the law. At the webinar we will present the vision for LILO and you will meet some of the student innovators already associated with us. We also want to get your input on what LILO should be.

Further information and registration

Meld deg på sommeraktivitetsdagen 10. juni

Torsdag 10. juni er det UiOs sommeraktivitetsdag. Det blir sykkeltur i marka, fottur i  marka, gå langs skinneganger, og det er også mulig å avtale lokale aktiviteter

Se arrangementene og meld deg på

Hilde Westbye ny leder for Juridisk bibliotek

Hilde Westbye har takket ja til stillingen som leder av Juridisk bibliotek. Hun etterfølger Randi Halveg Iversby som nå er assisterende direktør for Universitetsbiblioteket.

Westbyer er Cand. jur fra UiO 2000 og har jobbet ved Juridisk bibliotek siden. Hun har jobbet særlig med undervisning av studenter og forskere i kildesøk og kildebruk, og vært leder av bibliotekets undervisning og forskerstøtte. Hilde Westbye har fungert i stillingen som leder av Juridisk bibliotek siden oktober 2020.

Webinar om EU-stipender

UiOs ekspertgruppe for Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) arrangerer et webinar der veiledere av MSCA Individual Fellowships deler sine erfaringer fra å søke og veilede.

Tidspunkt: 17. juni  kl 10.00-11.30, Zoom, lenke sendes til deltakere

Webinaret er primært rettet mot UiO-ansatte forskere som skal søke eller kan være interessert i å søke MSCA PF (Postdoctoral Fellowship) som veileder, men også administrative som jobber med MSCA.

Info og påmelding

Call for papers: Nordic Journal of Human Rights: The Future of Human Rights

Call for papers for a 40th anniversary special issue of the Nordic Journal of Human Rights (NJHR).

Read more about the Call and see the Submission form

Studio for opptak er åpen for booking - men sjekk koronareglene

Studio har et fast oppsett, med kamera mot en nøytral bakgrunn (evt. greenscreen ved behov). Det er godt med lys, og mikrofoner/mixer for lyd. I tillegg til å gjøre opptak av en lærer, står det også stoler/sofa slik at man f.eks. kan gjøre opptak av intervjuer eller samtaler.

Studio nå er åpent for booking igjen -  se også informasjon om koronatiltak ved bruk av studioet.

Over 60 e-posttips i Outlook

Mange bruker Outlook unødvendig tungvint, og dette kurset kan kanskje føre til at man blir mer effektiv. USIT inviterer på kurs om gode tips i Outlook.

Erfaringsmessig finner de fleste noe de kan ta i bruk i sitt daglige arbeid.

Tid og sted: tirsdag 15.juni kl. 12-14, Zoom, Lenken til kurset blir lagt ut senere

Kursseriens hjemmeside:

Disputaser

Pr. i dag er det ingen annonserte disputaser

Rektors blogg

Ledige stillinger

Stilingsutlysningene hentes automatisk fra www.jus.uio.no/om/jobb/index.html hvor du også finner studentstillinger som er lyst ut.

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 7. juni 2021 23:59 - Sist endret 8. juni 2021 08:57