En sniktitt i Domus Juridica

Kommunikasjonsrådgiverne i Eiendomsavdelingen og ved JUS fikk en sniktitt inn i de nye lokalene til Juridisk fakultet og juridisk bibliotek i nybygde Domus Juridica. Og her blir det fint! Se bildekarusell.

Sniktitt i Domus Juridica

OBS! Klikk på pilen i bildet for å se flere bilder.

Domus Juridica ligger på nordsiden av Tullinløkka i Oslo sentrum, rammet inn av Historisk museum, Nasjonalgalleriet og de øvrige bygningene ved Det juridiske fakultet. Den fremtidsrettede bygningen sørger for en samlokalisering av Det juridiske fakultet og viderefører UiOs over 200 år lange tilstedeværelse i Oslo sentrum.

UiO leier åtte etasjer

Det er Entra som eier bygningen, der UiO skal leie åtte av de ti etasjene til studenter og ansatte ved Det juridiske fakultet. Leiearealet i 1. – 8. etasje har et omfang på ca. 17 000 m2 og skal legge til rette for et framtidsrettet læringsmiljø med auditorium, undervisningsrom, lesesaler og læringssenter samt kontorarealer og møterom for ansatte. I tillegg blir det kantine, infosenter og innendørs sykkelparkering.

Planlegger innflyttingen

Arbeidet er i rute, og UiO overtar bygget allerede 1. oktober. – Vi er godt i gang med å planlegge selve flytteprosessen for Juridisk fakultet og juridisk bibliotek, og alt dette er også i rute, forteller Stig Kristiansen fra Forvaltning i EA, som er prosjektleder for innflyttingen. De første ansatte hos JUS flytter inn i bygget i slutten av oktober, og deretter går det slag i slag frem til nyttår. Studentene flytter inn i januar 2020.

Publisert 22. aug. 2019 10:55 - Sist endret 22. aug. 2019 10:55