MED full gass i Holmenkollstafetten

Det medisinske fakultet stilte med tre lag i årets stafett.

Lagbilde av MEDs herrelag i Holmenkollstafetten.

Et kvinnesterkt herrelag avbildet før start. Foto: Estensen, UiO

Lørdag 7. mai gikk Holmenkollstafetten av stabelen i strålende sol. I år som i fjor stilte Det medisinske fakultet med både dame- og herrelag. Men ikke nok med det. Siden interessen for å delta var så stor i fjor, klinket MED likeså godt til med et kombilag i tillegg.

45 løpere fra Helsam, IMB, Klinmed og fakultets administrasjon stilte for fakultetet. Flere av løperne fra fjorårets lag kunne skilte med ny «pers» på sin distanse. Både herre- og kvinnelaget løp samlet sett raskere enn i fjor, men de som løp desidert raskest fra MED denne gangen var «nykommerlaget» kombi.

Totalt stilte UiO med 20 lag, tre av disse kom altså fra Det medisinske fakultet. Det var dekan Frode Vartdal strålende fornøyd med:

– Det er så bra at så mange ønsker å delta! Dette er både sosialt og morro - dessuten er det bra for helsa, sier Vartdal, som selv kom rett fra danskebåten til stafetten for å løpe siste etappe for herrelaget.

Damelaget avbildet før start.
Damelaget avbildet før start. Foto: Høgdahl, UiO
Kombilaget avbildet før start