English version of this page

En digitalis purpurea til...

Foto: Elin Lunde/ UiO

Fakultetsledelsen deler ut digitale revebjeller til ansatte som fortjener en ekstra oppmerksomhet i nyhetsbrevet MED-nytt.

I tillegg til å være en vakker blomst, er revebjellen, Digitalis purpurea, en viktig medisinsk legeplante som brukes innen hjertemedisin.

Illustrasjonsbilde av digital undervisnings- og samarbeidssituasjon
Publisert 17. juni 2020 16:00

Fakultetsledelsen tildeler fakultetets forskere og undervisere en digitalis purpurea for dyktig og effektiv håndtering av ny undervisningssituasjon, samt forskning og søknadskriving etter beste evne under helt andre forutsetninger enn normalt.

Knut Ruyter
Publisert 3. sep. 2019 14:48

Fakultetsledelsen tildeler Knut Ruyter en digitalis for hans innsats som leder av REK Sør-Øst.

Bilde av Liv B. Finess. Foto: UiO
Publisert 21. juni 2019 08:30

Fakultetsledelsen tildeler Liv Bjøntegaard Finess en digitalis for sin innsats for fakultetet som leder av Studieseksjonen.

Espen Melum på talerstol.
Publisert 26. okt. 2018 12:56

Fakultetsledelsen tildeler Espen Melum en digitalis purpurea for sin forskning på leversykdommer og den bragden å bli tildelt Anders Jahres pris for yngre forskere.

Ingrid Os og Ragnar Amlie.
Publisert 31. aug. 2018 09:31

Fakultetet deler ut høstens første digitalis til lege Ragnar Amlie for stort bidrag i arbeidet med utveksling til USA for medisinstudenter.

Portrett av Kjetil Taskén.
Publisert 1. juni 2018 14:14

Fakultetsledelsen skjenker en digitalis til Kjetil Taskén, avtroppende senterdirektør ved NCMM.

Portrett av Haakon Breien Benestad.
Publisert 24. jan. 2018 10:51

Fakultetsledelsen tildeler Haakon Breien Benestad en digitalis for utrettelig undervisning av medisinstudentene i 50 år.

Jan Frich og Hanne-Guro Aabelvik.
Publisert 14. des. 2017 11:12

Fakultetsledelsen tildeler prosjektleder Jan Frich og nasjonal administrativ koordinator Hanne-Guro W. Aabelvik en digitalis for sin innsats i prosjektet for nasjonal delprøve.

Portrett av Katrine Ore.
Publisert 19. des. 2016 23:12

Fakultetsledelsen tildeler en velfortjent digitalis purpurea til Katrine Ore og hennes kolleger for jobben de har gjort med å få på plass kvalitetssystemet for medisinsk og helsefaglig forskning.

Portrett av Dag Berild.
Publisert 26. okt. 2016 23:25

Fakultetsledelsen tildeler førsteamanuensis Dag Berild en digitalis for hans tydelige stemme i offentligheten om antibiotikaresistens som en av verdens store helsetrusler.

Portrett av Anne Kveim Lie.
Publisert 13. sep. 2016 17:50

Fakultetsledelsen tildeler Anne Kveim Lie en digitalis for hennes fabelaktige innsats som formidler.

Per Hjortdahl med diplom.
Publisert 15. juni 2016 13:26

Professor Per Hjortdahl har gjort en uvurderlig innsats for fakultetet i årevis og tildeles herved en digitalis purpurea for sitt gode arbeid.

Portrett av Johanna Olweus.
Publisert 15. juni 2016 13:16

Fakultetet er stolte over å ha en forsker som professor Johanna Olweus med på laget. Hun tildeles en digitalis purpurea for banebrytende funn presentert i Science nå i juni.

Arnoldo Frigessi med et tre i bakgrunnen.
Publisert 2. sep. 2015 09:32

En velfortjent digitalis purpurea til professor Arnoldo Frigessi for innsatsen som innovativ forskningsleder ved fakultetet, samt for initiativet som førte til SFIet "Big Insight".

Portrett av Ludvig M. Sollid.
Publisert 23. juni 2015 14:38

En velfortjent digitalis purpurea til professor Ludvig M. Sollid for innsatsen som verdensledende forskningsleder.

Portrett av William Louch.
Publisert 4. mars 2015 09:27

Fakultetsledelsen gratulerer og tildeler en digitalis purpurea for mottakelsen av fakultetets første ERC Consolidator Grant.

Øyvind Larsen med blomster foran banner med motiv fra 200-årsjubileet.
Publisert 5. nov. 2014 12:58

En digitalis purpurea til professor emeritus Øivind Larsen for boka "Doktorskole og medisinstudium".

Portrett av Anne Moen.
Publisert 4. juni 2014 10:52

En digitalis purpurea til professor Anne Moen for hennes innsats som prosjektleder for utviklingen av vellykket e-læringsressurs i avansert geriatrisk sykepleie.

Portrett av Per Grøttum.
Publisert 13. mars 2014 12:54

Fakultetet overrekker professor Per Grøttum digitalis purpurea for hans innsats med å innføre digital eksamen.

Portrett av Odd Geiran.
Publisert 10. des. 2013 15:37

Professor og thoraxkirurg Odd Geiran får årets siste digitalis purpurea, som takk for stor innsats for fakultetet gjennom mange år.

Portrett av Erik Fosse.
Publisert 1. okt. 2013 13:31

Professor Erik Fosse får fakultetets digitalis purpurea for utrettelig medisinsk innsats, både nasjonalt og internasjonalt, i krig og i fred.