English version of this page

Korona: Beredskapsnytt

koronavirus
Publisert 27. mars 2020 20:09

Universitetet går inn i en ny tid med heldigitale løsninger for undervisning og arbeid ellers. Her kommer litt praktisk informasjon som forhåpentligvis er nyttig i disse tider.

koronavirus
Publisert 20. mars 2020 17:30

Universitetet går inn i en ny tid med heldigitale løsninger for undervisning og arbeid ellers. Situasjonen krever omstilling og fleksibilitet på flere arenaer. Derfor har vi samlet en del praktisk informasjon her.

Ivar Prydz Gladhaug, Foto: Øystein Hrogmo, UiO
Publisert 20. mars 2020 16:30

Kunnskapsdepartementet vedtok i går, 19. mars, en forskrift som gir universitetet et utvidet handlingsrom for å tilpasse undervisning og eksamen slik at studentene kan få gjennomført sin utdanning uten forsinkelser.

Ivar Prydz Gladhaug, Foto: Øystein Hrogmo, UiO
Publisert 18. mars 2020 08:00

Siden Korona-utbruddet nådde Det medisinske fakultet 29.2 gjennom smittesituasjonen på Øyeavdelingen OUS, har fakultetsledelsen kontinuerlig vært i beredskap.

MED-nytt
Publisert 6. mars 2020 07:42

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om oppfølgning av koronaviruset ved MED, forskning med personopplysninger, Strategi 2030, nytt K. G. Jebsensenter ved Klinmed, få med deg webinarer om årets NFR-utlysninger, kurs og viktige frister.