English version of this page

Korona: Beredskapsnytt

Ivar Prydz Gladhaug, Foto: Øystein Horgmo, UiO
Publisert 22. juni 2020 23:24

Et uvanlig og utfordrende semester nærmer seg slutten. Både undervisning og eksamener er kommet vel i havn, takket være stor fleksibilitet og innsats fra både studenter og ansatte.

Illustrasjonsbilde av digital undervisnings- og samarbeidssituasjon
Publisert 17. juni 2020 16:00

Fakultetsledelsen tildeler fakultetets forskere og undervisere en digitalis purpurea for dyktig og effektiv håndtering av ny undervisningssituasjon, samt forskning og søknadskriving etter beste evne under helt andre forutsetninger enn normalt.

Publisert 30. apr. 2020 16:30

Det krevende arbeidet med digitalisering av studiene har fortsatt i tiden etter påske. Det som nå ligger foran oss, er avvikling av eksamen, da mange av våre eksamener ikke kan gjennomføres på vanlig måte.

Publisert 6. apr. 2020 15:13

Påskeforberedelsene dette året er blitt svært annerledes enn hva vi alle regnet med for noen uker siden. Fakultetet og alle studenter og ansatte har på kort tid måttet tilpasse seg en helt ny virkelighet. Samlet sett må vi kunne si at vi så langt har klart å tilpasse oss situasjonen på en god måte.

koronavirus
Publisert 27. mars 2020 20:09

Universitetet går inn i en ny tid med heldigitale løsninger for undervisning og arbeid ellers. Her kommer litt praktisk informasjon som forhåpentligvis er nyttig i disse tider.

koronavirus
Publisert 20. mars 2020 17:30

Universitetet går inn i en ny tid med heldigitale løsninger for undervisning og arbeid ellers. Situasjonen krever omstilling og fleksibilitet på flere arenaer. Derfor har vi samlet en del praktisk informasjon her.

Publisert 20. mars 2020 16:30

Kunnskapsdepartementet vedtok i går, 19. mars, en forskrift som gir universitetet et utvidet handlingsrom for å tilpasse undervisning og eksamen slik at studentene kan få gjennomført sin utdanning uten forsinkelser.

Publisert 18. mars 2020 08:00

Siden Korona-utbruddet nådde Det medisinske fakultet 29.2 gjennom smittesituasjonen på Øyeavdelingen OUS, har fakultetsledelsen kontinuerlig vært i beredskap.