English version of this page

MED-nytt

MED-nytt

Nyhetsbrev til alle ansatte ved fakultetet og abonnenter.

Er du ikke ansatt hos oss kan du melde deg på nyhetsbrevet som abonnent.

Meld deg på som abonnentMeld deg av som abonnent

MED-nytt
Publisert 14. okt. 2020 13:57

Velkommen til MED-nytt nr. 13 2020. Nyhetsbrev med siste nytt fra forskning, undervisning og priser ved Det medisinske fakultet.

MED-nytt
Publisert 30. sep. 2020 11:39

Velkommen til MED-nytt nr 12 2020. Ditt nyhetsbrev med siste nytt fra forskning, undervisning og priser ved Det medisinske fakultet.

MED-nytt
Publisert 18. sep. 2020 11:07

Velkommen til MED-nytt nr 11 2020. Ditt nyhetsbrev med siste nytt fra forskning, undervisning og priser ved Det medisinske fakultet.

MED-nytt
Publisert 1. juli 2020 14:02

God sommer! Her kommer siste MED-nytt før ferien. Les lederen som oppsummerer semesteret og viser vei for høsten og mange flere saker om store prisutdelinger, karrieremuligheter, viktige frister med mer.

MED-nytt
Publisert 17. juni 2020 16:32

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om hvor høyt verdsatt din innsats har vært denne våren. Fakultetsledelsen deler ut to digitalis purpurea, en til forskere og undervisere og en til teknisk og administrativt ansatte. Les også om: Københavnsuniversitet blir med i Helseinnovatørskolen som nettopp også har åpnet for nye påmeldinger til kurs. Rykende ferske tall og fakta. MED er partner i to nye SFI’er. Med mer.

MED-nytt
Publisert 3. juni 2020 13:33

I denne utgaven av MED-nytt får du gode råd til Thonprissøknaden og for statistikkhjelp til covid-19-prosjektet. Du kan lese om nye fellows i Scientia fellows II, syv nye e-læringsprosjekter, undervisningspriser, Jahreprisen 2020, viktige frister og mye mer.

MED-nytt
Publisert 20. mai 2020 12:48

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om siste nytt fra ledelsen om koronasituasjonen, årets Thon-prisutlysning, NFR-støtte til forskning ved Klinmed og Helsam, ny HR-sjef på MED, spesialutlysning av forskerlinjeprosjekter på covid-19, koronastipend til internasjonale studenter og mye mer.

MED-nytt
Publisert 6. mai 2020 12:24

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om suksess med digitalisering og planlegging videre, høye søkertall til studiene, økt antall studieplasser, praktisk informasjon til ansatte, søk om ERC og fjern personlig innhold på din gamle personlige UiO-nettside. Du får også info om tilgjengelige kurs, arrangementer og forskningsaktuelle saker med mer.

MED-nytt
Publisert 6. mars 2020 07:42

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om oppfølgning av koronaviruset ved MED, forskning med personopplysninger, Strategi 2030, nytt K. G. Jebsensenter ved Klinmed, få med deg webinarer om årets NFR-utlysninger, kurs og viktige frister.

MED-nytt
Publisert 12. feb. 2020 12:01

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese forskningsdekanens leder om Livsvitenskap. Les også om fordypningspraksis i medisinstudiet. Vi har fått flere store tildelinger til infrastruktur og forskning og fire av våre forskere leder nye innovasjonsgrupper i SPARK.  

MED-nytt
Publisert 22. jan. 2020 13:57

I årets første MED-nytt kan du lese dekanens leder med refleksjoner om utfordringene som venter i 2020 og for dette tiåret. Du kan også lese om: Ny Ph.d.-poliklinikk. Sollid ny leder for Jahrekomiteen. Søk om å bli merritert underviser. God uttelling i tidenes største NFR-pott. Les årsplanen 2020 - 2021. Og mye mer. Godt nytt år!

MED-nytt
Publisert 19. des. 2019 14:58

I årets siste utgave kan du lese om nytt senter for fremragende utdanning, tid for å nominere til Jahreprisen, gi innspill til utredning av felles fakultetsadministrasjon med OD, ERC consolidator grant til Olweus, pris for forskning på kvinnehelse til Sundby, velferdsprisen til Carina Knudsen, nasjonalt utdanningsmøte i medisin, viktige søknadsfrister og mye mer.

MED-nytt takker for det gamle og ønsker alle en riktig god jul!

MED-nytt
Publisert 15. nov. 2019 13:01

Hvordan skal universitetet støtte unge forskeres karriereutvikling? Vinnerne av fakultetsstyrevalg for midlertidige ansatte blir presentert og du kan lese om universitetsdirektørens utredning av mulighet for felles fakultetsadministrasjon for medisin og odontologi. 

MED-nytt
Publisert 8. nov. 2019 14:28

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese mye om innovasjon ved MED-fakultetet, fakultetsstyrevalg, nasjonalt utdanningsmøte i medisin, kurs og  og mye mer.

MED-nytt
Publisert 16. okt. 2019 16:40

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om Jahreprisen 2019. Kom og bli med! Internasjonal heder til Ragnhild Hellesø. Fakultetsstyrevalg på representant for midlertidig vitenskapelig ansatte. To nye EU-rådgivere. Innovasjon på agendaen. Mange spennende kurs og arrangementer.

MED-nytt
Publisert 24. sep. 2019 09:54

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om utdanning for et bærekraftig helsevesen i lederartikkelen av Engebretsen og Rosvold. Fakultetet trenger innspill til medisin i livsvitenskapsbygget, hør forskningsdekanen fortelle og les mer. La deg inspirere av gode erfaringer med MOOC på MED. Nominer en kollega til UiOs velferdspris.

MED-nytt
Publisert 3. sep. 2019 14:46

Godt nytt semester! Les om: Hvorfor regionsykehus på Gaustad er viktig for forskningen. Livsvitenskap ved MED. Få hjelp til søknadsskriving. Nytt nettbasert kurs i personvern og mye mer.

MED-nytt
Publisert 21. juni 2019 09:51

MED-nytt ønsker god sommer. Les dekanens leder om hvem som skal flytte inn i Livsvitenskapsbygget og om digitalis til Liv Bjøntegaard Finess. Les også om endringer i regler for doktorgrad, nasjonalt dekanmøte, medisinstudenter i praksis, 3000 har tatt vår MOOC laget ved Helsam, tildeling av Kongens gullmedalje og viktige priser med mer.

MED-nytt
Publisert 28. mai 2019 13:45

Les forskningsdekanens leder om  Ph.d-utdanningen ved fakultetet. Få også med deg: Utlysning av Thonprisene. Mange NFR-søknader fra fakultetet. Første utlysning av 54 stillinger i Scientia Fellows II er ute. Karriereutviklingskurs på Postdoktorprogrammet og Helseinnovatørskolen. Utdeling av viktige priser med mer.

MED-nytt.
Publisert 9. mai 2019 15:06

Her kan du lese om satsning på karrierestøtte og postdoktorprogram, nye kurs, forskere starter vaksineblogg, seks prosjekter får innovasjonsmidler fra UiO, ny "One Health" Lancetkommisjon, Cellens miljøstasjon, ny parkeringsapp på UiO, ERC-workshops og mye mer.

MED-nytt.
Publisert 11. apr. 2019 14:02

Valgfrie emner i medisinstudiet, gladnyhet om gratis trikk for ansatte, Strategi 2030, ny likestillingsansvarlig ved MED og kreftforskningsprisutdeling med mer.

MED-nytt.
Publisert 20. mars 2019 15:46

I denne tredje utgaven av MED-nytt kan du lese om ledelsens innsats mot trakassering, nytt hovedverneombud, medisinstudentenes undervisningspris, 25 millioner til Helsam fra NFR, registrer deg som vert for Scientia Fellows, arbeidet med strategi 2030, fakultetets eventyrlige produksjon av doktorgrader, kurs, arrangementer og mye mer.