Carina Knudsen fikk UiOs velferdspris for 2019

Carina var den soleklare vinneren av årets velferdspris ved UiO.  Prisvinneren ble feiret i anledning den årlige julesammenkomsten 17.12. på instituttet. Administrasjonssjef Linda Teigland Helgesen gratulerte og sa at Carina "knuste konkurrentene i nominasjonen til årets velferdspris ved hele UiO!"

Bildet kan inneholde: mennesker, begivenhet, moro.

Carina vant årets velferdspris ved UiO. Her ved prisutdelingen i aulaen. Fra venstre: Knut Rekdahl, Carina Knudsen, Helene Fondevik og Linda Teigland Helgensen. Bilde: Henning Knudsen.

Administrasjonssjefen nevnte videre at at Carina fikk prisen for sine mange bidrag til fellesskapet, både i form av hjelp med store og små praktiske oppgaver, og kreative bidrag ved arrangementer som gjør tilværelsen vakrere og mer fargerik rundt oss - selv de gangene hun selv ikke har deltatt, men for at vi andre skal ha det hyggelig.

Prisen ble delt ut i høytidelige omgivelser i universitetets aula, der både rektor i full galla og universitetsdirektøren gratulerte henne personlig og offentlig, og UiOs eget symfoniorkester spilte.

På IMB ble Carina feiret med tale og julegrøt blant gode kollegaer.

julegrøt kø
I kø for årets julegrøt. Bilde: Gunnar F. Lothe, UiO.
kaffe og kaker
En pust i bakken og prat med kollegaer - julegrøt og hygge i innspurten mot jul. Bilde: Gunnar F. Lothe, UiO.
julefeiring
Julegrøt er en årlig tradisjon ved IMB. Bilde: Gunnar F.Lothe, UiO.

Av Eyrun Thune
Publisert 19. des. 2019 12:41 - Sist endret 20. des. 2019 09:41