Aktuelt - Side 4

Instituttleder ønsker alle ansatte velkommen til vårens allmøter. Vårens møter vil bli arrangert på tre lokasjoner; Ullevål 3. mai, Rikshospitalet 11. mai og Ahus 4. mai.

Nestleder ved Klinmed og leder Campus Ahus, Tom Øresland.

Det har vært en god høst og et godt år å være Klinmeds nestleder på Ahus. Våre forskere fått inn store eksterne bevilgninger og den nye studieplanen er snart på plass i hele medisinstudiet. Målet er et enda bedre universitetssykehus.

Universitetet deler hvert år ut fire priser: Utdanningsprisen, Formidlingsprisen, Innovasjonsprisen og Forskningsprisen. Prisene for 2017 er nå utlyst og instituttet oppfordrer fagmiljøene til å nominere kandidater til prisene.

Portrettbilde av kvinne. Lyst, kort hår, briller, svart topp.

For å opprettholde forskning av høy kvalitet må vi basere oss på å hente inn midler fra eksterne finansieringskilder. Det er ingen enkel jobb, derfor trapper vi nå opp arbeidet med prosjekt- og søknadsstøtte på Klinmed, i samarbeid med fakultetet og sykehusene.

Olav Thon Stiftelsens nasjonale faglige priser innen naturvitenskap og medisin for 2017 lyses nå ut. Fakultetets frist er 24. august.