Stort press på IT-seksjonen

På grunn av situasjonen vi befinner oss i i dag, har dessverre ikke IT-seksjonen mulighet til å ta imot bestillinger eller levere ut utstyr på vanlig måte for tiden. Seksjonen har derfor noen oppfordringer til Klinmeds ansatte.

Bestilling av PC-utstyr

UiO er stengt og de ansatte jobber hjemmefra. IT-seksjonen har derfor ingen ansatte fysisk til stede på jobb for å ta imot leveranser eller for å installere, klargjøre og utlevere utstyr.

Som et direkte resultat av dette vil det dessverre ikke være mulig å bestille PC-utstyr som stasjonære maskiner, bærbare maskiner eller skjermer på normal måte for tiden.

Dersom du har behov for webkamera eller headset til hjemmekontor, kan vi få sendt en bestilling på akkurat det utstyret til din private hjemmeadresse. Vi trenger i så fall din hjemmeadresse og ditt mobilnummer, samt informasjon om hvilken type maskin du ønsker å koble utstyret til.

Bestilling av webkamera eller headset sendes til: innkjop@klinmed.uio.no

Dersom du ikke har en datamaskin hjemme og ikke har mulighet for hjemmekontor, kan vi åpne for bestilling av en bærbar maskin og få den levert til din hjemmeadresse.
NB! Vi kan dessverre ikke åpne for bestilling eller kjøp av maskiner på egenhånd for deretter å få dekket utlegget via refusjon.

For maskiner bestilt via Klinmed og levert direkte hjem til deg, må du være klar over at du må installere operativsystemet selv og at det derfor ikke blir en UiO-installert maskin. Tilgang til UiO-ressurser vil ikke være like fleksibelt som på en UiO-installert maskin.

Hvis du ikke har tilgang på IT-utstyr hjemme, kan du ta kontakt med innkjop@klinmed.uio.no med begrunnelse for behovet, så kan vi foreta en bestilling etter individuell vurdering.

Hjemmekontor

Når det gjelder hjemmekontorløsninger, presiserer vi at det går fint å bruke privat utstyr eller bærbar jobbmaskin.

Det er dessverre ikke mulig å ta med seg IKT-kontorutstyr, som stasjonær maskin, hjem. Dette er utstyr som ikke vil fungere utenfor oppsatt kontorplass.

IT-seksjonen bistår med oppsett for hjemmekontorløsninger så langt det lar seg gjøre. Send en e-post med kontaktinformasjon til drift@klinmed.uio.no, så vil vi hjelpe.

Hjelp å finne på ITs nettsider

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i våre brukerveiledninger før dere eventuelt tar kontakt, sjansen er stor for at du finner svar på dine spørsmål på våre nettsider.

Vi har blant annet opprettet nye nettsider for forelesningsopptak og videokonferanse både til møtevirksomhet og undervisning.

Våre nettsider finner du her.

 

Publisert 20. mars 2020 14:11 - Sist endret 20. mars 2020 14:11