Nytt fra ledelsen

Bildet kan inneholde: himmel, natt, grønn, astronomisk objekt, stjerne.
Publisert 21. des. 2020 12:04

Lysene er tent, stjernene hengt opp og det nærmer seg jul med stormskritt. Slutten av året er en tid for refleksjon og oppsummering over året som er gått. Det er også en tid for å takke alle ansatte ved Klinmed for formidabel innsats i et svært krevende år.

Bildet kan inneholde: lege, eldre.
Publisert 20. nov. 2020 08:25

Det er vanskelige dager for mange nå. Covid-19-epidemien gjør stort inntrykk på oss alle. Heldigvis virker det som om de aller fleste av våre undervisere og studenter er friske uten tilfeller av alvorlig sykdom. Og det er virkelig flott å se at vår viktige oppgave, å utdanne landets kommende leger, går så godt som man bare kan drømme om, selv i denne vanskelige tiden.

Bildet kan inneholde: business, offisielt.
Publisert 22. okt. 2020 14:22

Vi er nå kommet til midten av oktober, høstværet er kommet for fullt og jaktsesongen er i gang. Høsten er tid for strategier og planlegging. Instituttledelsen erfarer at tidligere tiltak for eksternt finansierte prosjekter har gitt gode resultater, og vi iverksetter nå flere insentivordninger.

Bildet kan inneholde: oxeye tusenfryd, tusenfryd, blomst, mayweed, petal.
Publisert 28. juni 2020 11:33

Vi legger snart bak oss en svært spesiell og utfordrende vår. En periode som har krevd mye av alle. En oppsummering av våren gir historier om manglende tilganger, forsinkede midler og utfordringer med hjemmekontor. Samtidig har disse månedene vist oss at vi får til det meste sammen. Vi har klart oss, arbeidsoppgavene er utført, og vi har så langt ikke mistet noen gjennom pandemien. Vi må være stolte av vår felles innsats.

Bildet kan inneholde: business, offisielt.
Publisert 22. mai 2020 10:08

De siste månedene har vært utfordrende, lærerike og svært annerledes enn noen av oss har opplevd før. Den nasjonale dugnaden har vært så effektiv at vi nå gradvis åpner for en mer normal hverdag. Det er imidlertid viktig at vi fremdeles ivaretar smittevernregler og hensyn til hverandres ulike behov når vi nå skal tilbake til arbeidsplassen. Er du, eller dem du bor sammen med, småsyk, holder du deg hjemme og tester deg for covid-19, før du kommer på jobb!

Bildet kan inneholde: business, offisielt.
Publisert 28. apr. 2020 11:34

Koronaepidemien har ført til utfordrende og vanskelige uker for mange av oss. Men smittetallene går nå nedover og håp om en mer normalisert hverdag vokser for hver uke som passerer. På Klinmed har vi fremdeles utfordringer i videreføring av forskning og tilganger til laboratorier. En ny Korona-bølge av ukjent størrelse er dessverre spådd til høsten, så fremtiden er som vanlig vanskelig å forutse sikkert. Vi får ta det på pluss-siden at ingen foreløpig har beskrevet kronisk SARS-CoV-2-infeksjon eller et raskt muterende virus. Det gir oss vaksinehåp. Dette går over, og de enkle personlige tiltakene vil fortsette å virke. 

Bildet kan inneholde: business, offisielt.
Publisert 2. apr. 2020 13:38

Etter to (nye) uker med beredskapstiltak er vi nå over i roligere fase ved Klinmed. Håndteringen av Koronaepidemien har fått på plass digitale løsninger i rekordfart og vi har gjennomført den første heldigitale disputasen ved instituttet med stor suksess. Det er imidlertid fremdeles mye arbeid med omlegginger på undervisningssiden og situasjonen har også ført til stans og forsinkelser i flere forskningsprosjekter.

Bildet kan inneholde: business, offisielt.
Publisert 20. mars 2020 16:59

Det er vanskelig å komme bort fra at Koronasituasjonen påvirker oss i svært stor grad for tiden. I tillegg til det overordnete målet om å hindre videre smitte, er all «analog» undervisning ved UiO avlyst. Alle ansatte som ikke er nødvendig for å ivareta kritiske funksjoner, er blitt bedt om å holde seg hjemme.

Bildet kan inneholde: julepynt, tre, juletre, rød, julepynt.
Publisert 19. des. 2019 14:16

Klinmed er en undervisnings- og forskningsbastion i klinisk akademisk medisin. Vi skinner både nasjonalt og utover landets grenser! Som instituttleder i snart ett år, er jeg bare blitt enda mer stolt på vegne av organisasjonen.

Knut Lundin, utdanningsleder og professor.
Publisert 4. sep. 2019 13:34

Undervisning av medisinerstudentene er en av hovedaktivitetene ved Klinmed. Undervisningen er blitt betydelig styrket med egne Utdanningslederstillinger ved hvert institutt.

Brygge med utsikt over en innsjø.
Publisert 26. juni 2019 12:47

Kjære medarbeidere!

Klinmed er et imponerende institutt med svært gode undervisere og forskere. Sammen med en kompetent administrasjon utgjør dere en faglig supertanker i norsk sammenheng.

Publisert 21. des. 2018 10:17

Kjære alle ansatte ved Klinmed!

Enda et innholdsrikt og spennende år ved instituttet er over og det er snart tid for en velfortjent juleferie for alle ansatte. Tiden er også inne for å takke for meg etter åtte år som valgt instituttleder.

Publisert 29. aug. 2018 11:44

Etter en flott sommer er tiden inne for å ta fatt på et nytt semester med mange ulike utfordringer. Det kommer nye studenter, det utvikles stadig flere og fremragende forskningsprosjekter, alt skal tilrettelegges, og dere skal velge ny instituttledelse ved Klinmed.