English version of this page

Ekspedisjonen

Ekspedisjonen finner du i 7 etg. Rom 706 i Niels Henrik Abels hus, Blindern. Her sitter Solveig Giil og Anita A. Smeby. 

Reiseregning / refusjoner

Alt av reiseregninger og refusjoner skal leveres til Anita A. Smeby senest 3 måneder etter reisen/utleggene.

Les mer på vår egen informasjonsside om dette. 

For personer som ikke har tilgang i HR-portalen (gjester osv.) finner man papirversjon av refusjonsskjema og reiseregningsskjema i ekspedisjonen.

Matbestillinger

Matbestillinger SKAL sendes på mail til ekspedisjonen minimum 4 arbeidsdager i forveien.

Vi bruker Elvebredden Catering til bestilling av møtemat som kaffe/te/frukt/baguetter/kaker osv. Sjekk gjerne ut sortimentet på nettsidene til Elvebredden Catering. Når du vet hva du ønsker å bestille sender du det på en e-post til ekspedisjonen@math.uio.no.  Få med antall personer, leveringssted og tidspunkt, samt kontaktperson m/ mobilnummer på en som er tilstede ved levering. Husk også å skrive hvilket prosjekt/tiltak bestillingen skal belastes.

Vi kan også være behjelpelig med å bestille mat til større møter/ konferanser, men da er det viktig å være ute i god tid. Skal lunsjen spises i en av SiO`s kantiner er vi forpliktet til å bestille mat hos dem. SiO leverer forøvrig ikke catering i helgene, så da må man bruke Elvebredden Catering eller noen andre. 

 

Reservasjon av møterommet i 12. etasje "Abels utsikt"

Dette møterommet må reserveres gjennom å fylle ut et nettskjema på følgende side: http://www.uio.no/om/regelverk/eiendom/leie-lokaler/niels-henrik-abels-hus/ 

 

Hotellbestillinger

Trenger du hotellrom til en eller flere gjester kan vi i ekspedisjonen bestille dette for deg.

Gi oss gjerne beskjed så fort du vet at du får besøk. Det er ikke noe problem å endre eller kansellere en hotellbooking. Noen ganger tar det tid å få svar fra hotellet og med kort varsel kan det hende vi ikke rekker å bestille i tide. 

Vi trenger å vite dato for opphold, fullstendig navn på gjesten(e), evt. hotellønsker og hvor kostnadene skal belastes (prosjektnr./tiltak eller gjesten selv). 

Vi har avtale med følgende hoteller:

 

Forskerboliger

All booking av forskerhybler/forskerleiligheter/SiO-bolig til internasjonale forskere som kommer på besøk skal gå via ekspedisjonen v/Solveig Giil. For å kunne søke om forskerbolig må gjesten fylle ut søknadsskjema som skal i retur til Solveig.  Det anbefales å være ute i god tid når det skal søkes om bolig. For leieforhold over 2 måneder bør søknad sendes senest 3 måneder før planlagt ankomstmåned.

OBS: Forskerboligkontoret sender ikke ut tilbud før ca. 2,5 mnd før ankomstdato. 

Kortidsleie 1-8 uker: UiO disponerer 12 forskerhybler som leies ut til besøkende forskere på ukesbasis fra fredag til fredag. OBS - dette tilbudet legges ned innen desember 2019. 

Langtidsleie 2-12 måneder: UiO disponerer 43 forskerleiligheter i 5 bolighus med gangavstand eller gode offentlig transportforbindelser til Blindern. Forskerboligene kan ikke leies ut i mer enn 1 år. 

SiO-bolig: UiO disponerer 85 studentboliger for single i SiOs studentbyer/hus, hovedsakelig på Kringsjå og Sogn. Boligene leies ut til unge internasjonale forskere (>40) på månedsbasis  i 2 - 12 måneder.

OBS! SiO sender faktura direkte til gjesten på e-post, så hvis Instituttet skal betale for oppholdet må gjesten endre dette inne på "min side", eller ta kontakt med SiO.

Kontormøbler

Trenger du en ny kontorstol eller annet møblement til ditt kontor kan vi i ekspedisjonen være behjelpelig med å bestille dette. 

  • Nøkler

  • Gjestekort

  • Mottak av nye ansatte

  • DHL-sendinger

Publisert 14. feb. 2011 10:07 - Sist endret 10. mars 2020 09:57