Publisert 21. des. 2016 13:44

Tradisjonen tro var det mandag 19.desember igjen tid for dekanens årlige julegløgg. Her benyttet Pål Barkvoll anledning til å si takk for året som gikk, samt ønske oss alle en riktig god jul.  I tillegg til hyggelig samvær, var det ulke markeringer som sto sentralt denne dagen.

Publisert 28. nov. 2016 16:11

Å jobbe på Det odontologiske fakultet byr på varierte oppgaver, som for eksempel å holde foredrag om «Trening og hjernen».  På Litteraturhuset i forrige uke holdt nemlig Linda Hildegaard Bergersen,  sammen med Simen Agdestein  et  foredrag som handlet om hvor viktig det er for hjernen at man trener.  Det ble fullt i salen, og flere måtte snu i døra. Heldigvis ble seminaret tatt opp, og her kan du høre seminaret i sin helhet.

Publisert 21. nov. 2016 11:23

Nyheten om at to av våre studenter stakk av med  NTFs studentforskerpris på landsmøtet nå i november,  ble bare delt på Facebook, og fortjener også en sak på nettsidene våre. Det var Marte Kløv og Petter Gjessing Johnsen  som vant.

Publisert 14. nov. 2016 07:35

Denne uka er dedikert til problematikken rundt antibiotika og resistens. Det er Verdens helseorganisasjon som har tatt initiativ, og OD henger seg på markeringen med egne fagfolk.

Publisert 11. nov. 2016 12:53

Fakultetets IT-seksjon kom nettopp tilbake fra studietur til Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Gruppa tok med seg mye nyttig erfaring hjem, fra et universitet med mange lignende problemstillinger, men med litt andre måter å løse noen av dem på.

Publisert 10. nov. 2016 15:42

Kildesortering rulles nå ut på OD-fakultetet. – Dette er viktig for at fakultetet skal få en miljøvennlig profil, sier assisterende fakultetsdirektør Leif Erling Jensen. Siden høsten 2015 har kildesortering vært rullet ut på Universitetet i Oslo, og nå er det OD som står for tur. Sorteringsstasjonene settes ut til helgen og på mandag 14. november skal de være på plass både i Geitmyrsveien og på Domus Odontologica.

Illustrasjon av en laptop med en kjetting med hengelås rundt seg
Publisert 21. okt. 2016 12:03

Sammen med resten av UiO retter vi søkelyset mot IT-sikkerhet i oktober. Kom på foredrag i lunsjen og lær mer om hvordan du kan sikre deg både på jobb, i studier og privat.

Publisert 12. okt. 2016 14:08

Studiebarometeret 2016 er lansert og dekan Pål Barkvoll oppfordrer alle som er invitert til å svare på undersøkelsen.  Den nasjonale spørreundersøkelsen om studiekvalitet formidles til 2.-og 5.års studier.  Ved Det odontologiske fakultet, har det gått ut en invitasjon til 3. semester odontologi og tannpleie samt 9. semester odontologi.

Publisert 30. sep. 2016 13:30

UiO skal innføre kildesortering av restavfall. Mange fakultet har allerede fått kildesorteringen på plass, og i slutten av oktober kommer også OD til å få nye søppelbøtter.

Publisert 26. sep. 2016 15:25

Det var tidvis kø utenfor standen til Det odontologiske fakultet da årets forskningstorg gikk av stabelen i helgen.   Så stor var nemlig interessen for det som fakultet hadde å vise frem på Universtetsplassen.

Publisert 26. sep. 2016 11:39

Denne høsten har Odontoligkafeen fått ny kafèmedarbeider. Mohammad Abadlah har mange års erfaring fra SiOs kantiner. Han sørger nå blant annet for at studenter og ansatte kan forsyne seg fra en flott salatbar.

Bilde av dekanen som sitter i en kontorstol og snakker med noen.
Publisert 23. sep. 2016 14:57

Fristen er nå ute for å stille til valg som dekan for perioden 2017 til 2021. Pål Barkvoll er eneste kandidat i valget, og fakultetsstyret skal ta stilling til hans kandidatur på fakultetsstyremøtet i november.

Publisert 20. sep. 2016 13:10

Den 23.-25. mars 2017 går årsmøtet til The International Association for Dental Research (IADR) av stabelen i San Fransisco. Det er et sterkt ønske og oppfordring fra dekanatet at Det odontologiske fakultet stiller med flere delegater, og det er dermed mulig å søke reisestøtte til dette årsmøtet.

Publisert 24. aug. 2016 14:14

Doktorgradsstipendiat ved OD, Andreas Dobloug, gjestet fredag NRK radios Østlandssendingen for å fortelle om funnene i sitt doktorgradsprosjekt.

Bilde av dekanen ved skrivebordet, der han jobber på mobiltelefonen sin.
Publisert 23. aug. 2016 11:50

Denne høsten skal det velges nytt dekanat. Sittende dekan, Pål Barkvoll, tar gjenvalg dersom de ansatte og studentene ønsker det.