Vellykket forskningstorg

Det var tidvis kø utenfor standen til Det odontologiske fakultet da årets forskningstorg gikk av stabelen i helgen.   Så stor var nemlig interessen for det som fakultet hadde å vise frem på Universtetsplassen.

Stipendiat Mina Aker Sagen har den fulle oppmerksomheten til engasjerte barn. Foto: Håkon Størmer

Dere har den beste standen på hele plassen, var en av de mange positive tilbakemeldingene som kom fra barna som besøkte standen til OD.   Barna syntes det var både spennende og lærerikt å snakke med studenter og ansatte ved fakultet, men ikke minst å lage tenner av plastelina. Grensesprengende teknologi og quiz ble også behørig forklart av entusiastiske og kunnskapsrike formidlere fra OD.

- Jeg er veldig stolt over å få lov til å være dekan på OD når jeg hører alle de flotte tilbakemeldingene som forskningstorget får, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt til at dette ble et så vellykket arrangement, sier dekan Pål Barkvoll.

Takk til de som har bidratt:

Bjørn E. Dahl, Hilde Zwaig Kolstad, Mina Anker Sagen, Morten Hanstad, Ole Morten Kullbraaten, Natalia Andronova, Gerald Torgersen.
Studentene Nora Zamani, Halima Hashi, Arsalan Qayoom, Safiyye Suslu, Toni Alsamaria og Faroq Khalid

Forskningstorget
Av Astrid Skiftesvik Bjørkeng