Fristende og smakfullt i Odontologikafeen

Denne høsten har Odontoligkafeen fått ny kafèmedarbeider. Mohammad Abadlah har mange års erfaring fra SiOs kantiner. Han sørger nå blant annet for at studenter og ansatte kan forsyne seg fra en flott salatbar.

Mohammad venter spent på kundene. Du kan fritt kombinere og betale på vekt: Varmmat, salat og brød (Foto: Kjersti E.Carlsen, UiO/OD)

Fleksibel åpningstid

Offisiell åpningstid er fra klokken elleve til to. Men Abadlah er fleksibel så langt det lar seg gjøre fra han kommer på jobb klokken åtte.  Salatbaren er åpen fra klokken ti til cirka halv tre mens varmmat serveres fra klokken elleve. I Odontologikafeen kan studenter og ansatte også handle frukt, pålegg, baguetter og et utvalg av varme og kalde drikker. Kafeen sorterer under områdeleder Frank Reily.

Lene Krokfoss synes salatbaren er veldig bra (Foto: Kjersti E.Carlsen, UiO/OD)

Større utvalg og bedre service

Elin M. Toremo er svært fornøyd med kantinen. ‒ Jeg handler nesten hver dag her nå.

I likhet med Lene Krokfoss, synes hun utvalget er fristende og smakfullt.  Sammenliknet med tidligere er det nå litt mer av alt: Mer utvalg og bedre service.

Elin M.Toremo sier at utvalget i kantinen er veldig fristende (Foto: Kjersti E. Carlsen, UiO/OD)

Sjekk ut tilbudet

Etter denne gode omtalen fra noen av brukerne, gjenstår det å oppfordre alle til å bruke kantinen og sjekke ut tilbudet selv. SiO spanderer hvert tidende kjøp når du bruker fordelskortet (salat, suppe, varmmat og buffet).

Ny automat på plass

I venteområdet foran pasientmottaket står det for øvrig nå også en TINE -automat sammen med kaffeautomaten og vanndispenseren. Du kan få kjøpt både Godmorgen- yoghurt, energidrikk, litago, og iskaffe/-te selv om kantinen skulle være stengt.

Blide medarbeidere i kantinen: To formiddager i uken har Abadlah med seg en hjelper; Wojciech. (Foto: Kjersti E.Carlsen, UiO/OD)
Ny automat: Nå kan du bl.a. få  kjøpt godmorgen- yoghurt i venteområdet foran pasientmottaket  (Foto: Kjersti Carlsen, UiO, OD)

Av Kjersti E.Carlsen
Publisert 26. sep. 2016 11:39 - Sist endret 7. des. 2017 13:43