Fornøyde med OD som utvekslingssted

Torsdag 15.september går fristen ut for fakultetets studenter for å søke utveksling i vårsemesteret.

Fra venstre Christoph Wellnhofer/Technical University of Munich, Mathias Dorn/Technical University of Munich, Magnus Schwieters/ Leibniz Universität Hannover og Paweł Kałłas/ West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Poland. (Foto: Kaja Haugen Leijon, UiO/ OD)

Fakultetet har selv flere utvekslingsstudenter på besøk akkurat nå. I høst er det fire Erasmusstudenter ved fagavdelingen Biomaterialer. Christoph, Mathias, Magnus og Pawel er så langt fornøyde med sitt opphold. De forventer et solid faglig utbytte som vil bidra til å styrke dem i deres fremtidige yrkeskarriere.

Mer informasjon finner du på denne nettsiden om utvekslingsstudentene og deres prosjekter.

Emneord: Internasjonalisering Av Kjersti E.Carlsen
Publisert 14. sep. 2016 09:33 - Sist endret 7. des. 2017 13:43