Published Dec. 7, 2017 10:00 AM

SPARK Norway is a two-year innovation programme to further develop ideas within health-related life sciences for the benefit of patients and society. Researchers from UiO and affiliated research groups at OUS or Ahus can apply UiO:Life Science to be included in the programme.

Publisert 6. des. 2017 16:04

Å dra på utveksling er et viktig fokus for dekan Pål Barkvoll. To av de som allerede har vært ute og reist er Sajad Maghsoudi og Eugen Treimo.

Publisert 13. nov. 2017 13:54

13. oktober 2017 var OD vertskap for møte i profesjonsrådet for odontologiske fag. Representanter fra UiO, UiT, UiB og HiOA kom til Geitmyrsveien for å diskutere saker som angår alle lærestedene.

Publisert 30. okt. 2017 11:17

Årets Landsmøte avholdes i neste uke på Lillestrøm. Fakultetet er godt representert i debatter og foredrag av ansatte, som bidrar med sin fagkunnskap til å sette fokus på et bredt spekter av fagområder.

Publisert 26. okt. 2017 14:52

Sikkerhet er alltid viktig, men i oktober er det et spesielt fokus på sikkerhet på hele UiO, og for femte år på rad at USIT arrangerer Sikker oktober

Mennsker rundt en poster
Publisert 10. okt. 2017 14:11

I august 2018 skal fakultetet arrangere årsmøtet i ADEE (The Association for Dental Education in Europe). Tema for konferansen i Oslo er «Dental education in a changing society».

Profilbilde av Håkon Rølla
Publisert 12. sep. 2017 10:33

Gunnar Rølla døde 25. august, 90 år gammel. Med dette er en sentral person innen norsk og internasjonal odontologi gått bort.

en hånd som trykker på en virtuell sikkerhetslås
Publisert 4. mai 2017 14:58

I lys av nyhetene de siste dagene om helseopplysninger som er kommet på avveie, minner vi om noen punkter om personvern i arbeidshverdagen.

Menn i hvite frakker ser på bilder av tidligere studenter
Publisert 3. apr. 2017 11:01

Ledelsen ved fakultet har tatt initiativ til at de sentrale aktørene som arbeider med det nye odontologibygget skal få en omvising av dagens bygg for å forstå den sammensatte arbeidshverdagen til de ansatte.

Plakat med bilde av kandidatene med sine team.
Publisert 23. mars 2017 15:00

Rektorvalget nærmer seg raskt i april. Tirsdag inviteres ansatte og studenter ved UiO til rektordebatt i Gamle Festsal, og til å stille kandidatene spørsmål.

Arkitekttegning
Publisert 21. mars 2017 11:19

Siden midten av 90-tallet har det vært jobbet med å sikre realiseringen av et nytt odontologibygg. De siste 10 årene etter oppdrag fra Kunnskapsdepartementet (KD). Om noen år er planen at bygget skal stå klart på NEMKO-tomten, og nå beveger byggeprosjektet seg inn i prosjekteringsfasen.