Med håndhygiene i fokus

Ansatte ved fakultetet ble idag møtt med boller og kaffe da de kom på jobb.

Foto: Engasjerte ansatte i diskusjon på håndhygienedagen (Kjersti E. Carlsen, UiO/OD)

Ikke nok med at sola skinte idag morges. I vestibylen i Geitmyrsveien stod blide medarbeidere ved Institutt for klinisk odontologi på "stand" og delte ut smykkeposer og brosjyrer.

Hensikten var å markere ""Verdens håndhygienedag" som er etablert av Verdens helseorganisasjon (WHO). Alle helsearbeidere oppfordres på denne dagen til å markere at håndhygiene er vårt enkleste og viktigste smitteforebyggende tiltak.

Flere svarte på quizen: "10 raske om hanskebruk". Vinneren vil bli kontaktet på e-post.(Foto: Kjersti E.Carlsen, UiO/OD)

Fokus på bruk av hansker

I bakgrunnen rullet også en opplæringsfilm om om "Den usynlige utfordringen": Hansker erstatter ikke håndhygiene", produsert av Folkehelseinstituttet, over skjermen.

Fra v. Gunn Conradi Karlsen, Sissel Strømfjord og Anne Marit Arnesen (Foto: Kjersti E .Carlsen, UiO/OD)

Program for dagen

• Kl 8-9 Stand m/ quiz i vestibylen i Geitmyrsveien
  • Kl 12.15 Kort opplæringsfilm (visning 1) i StoreAud
  • Kl 12.30 Kort opplæringsfilm (visning 2) i StoreAud

Arrangør

Helse, -miljø og sikkerhetsutvalget (HMSU) ved Institutt for klinisk odontologi.

Av Kjersti E.Carlsen
Publisert 5. mai 2017 11:34 - Sist endret 5. mai 2017 11:34