Engasjerte formidlere på Forskningstorget

Fakultetets telt på Forskningstorget var, som i fjor, et av de beste. Våre egne ansatte og studenter har bidratt til dette.

En mann i klinikktøy viser fram en kjevemodell til noen barn, men hans forklarer.

Morten Hanstad tegner og forklarer for nysgjerrige besøkende til ODs telt på Forskningstorget. Foto: Fredrik Haugen, OD/UiO.

Forskningsdagene er en årlig begivenhet og en god arena i møtet mellom forskning og det vanlige publikum. På fakultetets telt finnes forskningsaktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Det er en lav terskel inn til en verden som de færreste kjenner til, men som mange burde få vite mer om. Den uformelle formidlingsformen begeistrer barn og unge, studenter og ansatte.

Engasjerte og gode formidlere

I de siste to årene har fakultetets telt stått frem som en av de beste. Mye av æren for det skal rettes til de ansatte og studenter som bruker sin tid, også fritiden, til å delta og formidle våre aktiviter til barn og voksne. At noen ansatte og studenter deltar flere år på rad er viktig for kontinuiteten og kanskje også et indikasjon på at de synes dette er gøy!

Fakultetet ønsker å rette en stor takk til de som var med på årets Forskningstorg

Morten Hanstad, Kjell Skaar, Jørgen Hugo, Astrid Bjørkeng ,Margit Selsjord og Martin Hoftvedt

Ole Morten Kullbraaten, Hilde Zwaig Kolstad, Natalia Andronova og Safiyye Susly

Tannpleierstudenter Stud Hazan Topal og Lisa Bui Nguyen

Tannlegestudenter Bahriye Nur Koca og Arsalan Qayoom

Her er noen bilder fra årets Forskningstorg, foto ved Fredrik Haugen og Leif Jensen, OD/UiO.

forskningstorg 2017
Emneord: forskningstorget, formidling, spytt Av Leif Erling Jensen