Nye og gamle fjes i Fakultetsadministrasjonen

Vi skal begynne å informere om nye ansatte gjennom korte intervjuer på våre hjemmesider. Først ut er en ny fotograf og en ny økonom - i tillegg til et kjent ansikt i studieseksjonen.

Margit Selsjord - Fotoseksjonen

Profilbilde av Margit Selsjord
Margit Selsjord.

Hva slags bakgrunn har du?

– Jeg har bakgrunn fra Kunstakademiet i Bergen og Fotojournaliststudiet på Høyskolen i Oslo, samt perioder med frilansarbeid som fotograf. Jeg har vokst opp på Nesodden (ikke Notodden), men bor nå i Oslo.

Hva skal du jobbe med?

– Jeg skal forsyne fakultet med visuelle tjenester og fotofagelig kompetanse, dvs. foto, grafiske tjenester, kurs, utsmykning og video. Jeg er altså en potet når det kommer til det visuelle.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Da klatrer jeg, trener litt, gjør yoga, finner opp- og lager veganske retter, leser, og treffer gode venner og familie. Samt at det blir litt soving på natta.

Eva Marie Bakke - Økonomiseksjonen

Profilbilde av Eva Marie Bakke
Eva Marie Bakke.

Hva slags bakgrunn har du?

– Jeg er siviløkonomi fra Handelshøyskolen i Bergen. Jeg kommer fra Schibsted distribusjon nå, der jeg har jobbet i tre år som økonomikontroller. Før det jobbet jeg halvannet år som regnskapskonsulent i Visma Services.

Hva skal du jobbe med?

– Jeg skal blant annet drive med økonomirapportering, budsjettering og prognoser. Også har jeg ansvaret for å sende ut regnskapsrapporter til Foto- og IT-avdelingene, Fakultetsadministrasjonen, Tannpleierutdanning og Spesialistutdanningen. Jeg skal også være superbruker for det nye regnskapsrapporteringssystemet vårt som heter Tableau.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Da liker jeg å løpe fort. Spesielt bakke-, trappe- og terrengløp. Også liker jeg å reise og gå på ski, og ha en aktiv hverdag!

Hege Glomsaker-Gjessing - Studieseksjonen

Profilbilde av Hege Glomsaker-Gjessing.
Hege Glomsaker-Gjessing.

Hege er allerede et kjent ansikt for mange. Fra og med neste uke trer hun igjen inn som leder av studieseksjonen ved fakultetet. Hege har hatt ett års foreldrepermisjon, og er da tilbake på jobb tirsdag 2. mai.

Emneord: Nye ansatte, fakultetsadministrasjonen Av Hilde Zwaig Kolstad
Publisert 28. apr. 2017 10:34 - Sist endret 28. apr. 2017 14:47