Bildet kan inneholde: design, hånd, font.
Publisert 20. des. 2019 12:11

Årsplan ble vedtatt  av Fakultetsstyret den 10.12.19. Dette er det  viktigste styringsdokumentet for  neste periode.

Underholdning
Publisert 19. des. 2019 10:30

Studentene sørget for feststemning og et gnistrende show som varte i to intense timer i forbindelse med årets studentrevy

Bildet kan inneholde: hånd, hud, finger, spiker, gest.
Publisert 24. juni 2019 13:20

UiO skal høsten 2019 gjennomføre lokale lønnsforhandlinger. Som ansatt ved OD er det flere frister og rutiner du må sette deg inn i.

Fra v. Erasmusstudent Nuria Mestres Solanas, samt instruktørtannlege Berta Paulo Rodriguez fra Universitat Internacional de Catalunya og instruktørtannlege Morten Hanstad ved Det odontologiske fakultet, UiO
Publisert 10. mai 2019 16:57

I dag fikk fakultetet besøk av en instruktørtannlege som er ansatt hos samarbeidspartner Universitat Internacional de Catalunya i Barcelona.

Bildet kan inneholde: Medisinsk assistent, Hvit kåpe, Sykepleier, Uniform, Helsepersonell.
Publisert 8. mai 2019 08:56

Alle som kom inn døra i Geitmyrsveien ble i morgentimene møtt av blide og kunnskapsrike medlemmer av HMS utvalget som informerte om årets kampanje over kopp kaffe og boller.

Panoramabilde av Cape Town tatt fra sjøen, med fjell som reiser seg bak byen. Logoen til Univeristy of Western Cape innfelt oppå bildet.
Publisert 5. feb. 2019 23:38

Denne uka tar fakultetet imot to gjester fra vår Erasmus-partner i Sør-Afrika, University of Western Cape (UWC).

Bilde av fakultetsbygningen med påskrift "Velkommen"
Publisert 31. jan. 2019 14:49

Fakultetsadministrasjonen har fått to nye ansikter i januar. Vi ønsker velkommen kommunikasjonsrådgiver Inger Størseth Haarr og fotograf Simen Øvergaard.