Hyggelig besøk fra Barcelona

I dag fikk fakultetet besøk av en instruktørtannlege som er ansatt hos samarbeidspartner Universitat Internacional de Catalunya i Barcelona.

Fra v. Erasmusstudent Nuria Mestres Solanas, samt instruktørtannlege Berta Paulo Rodriguez fra Universitat Internacional de Catalunya og instruktørtannlege Morten Hanstad ved Det odontologiske fakultet, UiO (Foto Margit Selsjord, UiO/OD)

Instruktørtannlege Berta Paulo Rodriguez fra Det odontologiske fakultet sin partner i Barcelona kom til Geitmyrsveien idag.

Hun fikk en omvisning på fakultetet og klinikkene av rådgiver Kjersti E. Carlsen og instruktørtannlege Morten Hanstad.

Fakultetet er denne våren vertskap for to Erasmus- studenter (tannlegestudenter) fra samme universitet. Det odontologiske fakultet  har også en tannlegestudent på utveksling i Barcelona for øyeblikket.

Utveksling våren 2020? Søknadsfrist er 15.september.

Tannlegestudenter som nå går på 6.semester har muligheten til å søke seg til Barcelona- universitetet på utvekslingsopphold. De vil da få møte Berta Paulo Rodriguez og de andre instruktørtannlegene der samt tidligere Erasmus- studenter som har vært på utveksling i Oslo.

Nuria Mestres Solanas er klar til å ta imot våre tannlegestudenter, sier hun. Det er bare å ta kontakt allerede nå dersom det er spørsmål om utveksling i Barcelona.

Det odontologiske fakultetet kan sende to studenter våren 2020.

Fristen for å søke er 15.september.

Av Kjersti E. Carlsen
Publisert 10. mai 2019 16:57 - Sist endret 10. mai 2019 21:26