Besøk fra Sør-Afrika

Denne uka tar fakultetet imot to gjester fra vår Erasmus-partner i Sør-Afrika, University of Western Cape (UWC).

Profilbilde av professo Geerts
Prof. Greta Geerts. Foto: UWC.

Flere av fakultetets studenter har vært på utveksling ved UWC i Cape Town, og i februar reiser fire nye studenter på utvekslingsopphold i den sør-afrikanske storbyen. Onsdag 6. februar er det omsider tid for å vende rundt på reiseruta og ta imot sør-afrikanske gjester til Oslo.

Professor Greta Geerts, forskningsdekan, og foreleser, Dr. Sadika Khan, skal tilbringe tre dager på fakultetet. På programmet står omvisning av fasilitetene ved både IKO og IOB, seminar og møter. Geerts og Khan presenterer også sin egen forskning i Auditorium 2 torsdag kl.12.15-12.45.

Alle er velkommen!

Utvidet utveksling gjennom UTFORSK

Profilbilde av foreleser Sadika Khan
Dr. Sadika Khan. Foto: UWC.

I løpet av året kommer det flere gjester fra UWC til fakultetet. Gjennom UTFORSK-tildelingen i vinter, fikk fakultetet støtte til å ta imot to bachelorstudenter på utveksling til våren.

I tillegg kommer det en Ph.d.-kandidat til Avdeling for pedodonti og atferdsfag fra UWC, og fakultetet sender to spesialistkandidater fra Avdeling for oral kirurgi og oral medisin på et tre måneders opphold i sommer.

Av Hilde Zwaig Kolstad
Publisert 5. feb. 2019 23:38 - Sist endret 5. feb. 2019 23:38