Besøk fra the University of the Western Cape

Tirsdag tok fakultetet imot en ny gjest fra vår samarbeidspartner i Sør-Afrika.

Dekan Pål Barkvoll sammen med dr Nashreen Behardien fra the University of the Western Cape, Sør Afrika

Fra v. Dekan, Professor Pål Barkvoll og Dr. Nashreen Behardien.

Foto: Simen Øvergaard , Det odontologiske fakultet, UiO

Dr. Nashreen Behardien innehar rollen som fagleder på "Department of Maxillo- Facial and Oral Surgery" ved the University of the Western Cape (UWC) i Cape Town.

Læring og erfaringsutveksling

Behardien kom tirsdag 9.april og skal være gjest på fakultetet frem til 10.mai. På programmet står det besøk på flere fagavdelinger. Hovedfokuset er på Avdeling for oral kirurgi og oral medisin. Hun vil få en omvisning av fasilitetene ved både Institutt for klinisk odontologi (IKO), Institutt for oral biologi (IOB) og Ferdighetssenteret. Behardien vil delta på enkelte forelesninger, seminarer og møter.

Presenterer the University of the Western Cape 23.april

Nashreen Behardien får i tillegg med seg fakultetets tre utvekslingsstudenter fra UWC når hun skal presentere UWC og forskning i Auditorium 1 tirsdag 23.april kl.12.10-13:00. Det er åpent for alle!

Besøket viderefører det gode samarbeidet

Det odontologiske fakultet ble i desember tildelt UTFORSK - midler for samarbeidet med UWC. For disse midlene har fakultetet nå mottatt to innreisende bachelor-studenter (tannlegestudenter). Og i mai reiser to spesialistkandidater fra fagavdeling Oral Kirurgi og Oral Medisin på et utvekslingsopphold i Cape Town. I desember kommer en Ph.D.- kandidat på besøk til Avdeling for pedodonti og adferdsfag. Neste år kommer det også to tannlegestudenter fra Cape Town.

Nylig var to andre representanter fra UWC på besøk i Geitmyrsveien; Professor Greta Geerts, forskningsdekan, og foreleser, Dr. Sadika Khan.

Fakultetet har også nå fire masterstudenter på utvekslingsopphold ved UWC. De har i dag publisert et blogg-innlegg fra oppholdet.

Av Kjersti E.Carlsen
Publisert 11. apr. 2019 15:49 - Sist endret 12. apr. 2019 12:33