Fristen for å søke utveksling til våren er 15. september

7.semester tannlegestudenter som vil søke seg til Berlin, har søknadsfrist 5.september.

Henter forslag fra Google

Rundt 30 tannlegestudenter fra 7.semester hørte torsdag på hva dekan Pål Barkvoll sa om muligheter for studentutveksling til våren (Foto: Kjersti E.Carlsen, OD)

Flere nye avtalepartnere på plass

Fakultetet har fått to nye avtalepartnere som gjelder tannlegestudenter med Seoul National University og Charité – Universitätsmedizin Berlin.

For tannpleierstudenter er det følgende nye samarbeidsuniversitet å kunne reise til(Erasmus+): University of Edinburgh,  Europäische Fachhochschule - EUFH (Köln) og Københavns Universitet.

Fokus på Berlin og Paris

Alle fakultetets avtalepartnere er kvalitetssikret. Dekan Pål Barkvoll trekker i år spesielt  frem de nye Erasmus-avtalene for tannpleierstudentene samt Charité – Universitätsmedizin Berlin og Université Paris V René Descartes som er en del av European Universities Initiative (Cirkle U).

Her kan du se hvilke avtalepartnere fakultetet har på bachelor- og masterstudiet.

Avtaler i Storbritannia etter oktober

Alle studenter som legger inn Storbritannia som ønsket utvekslingsdestinasjon våren 2020 vil få e-post av Seksjon for studiekvalitet om den usikre situasjonen i forhold til hvilket utfall det blir for Erasmus+-samarbeidet. Studenter som vil reise til til Edinburgh våren 2020 står i fare for å ikke få erasmus-stipend. Men samtidig får de støtte på samme linje som studenter som reiser til de inter-institusjonelle avtaler fakultetet har (Cape Town, Seoul).

Prosedyrer for å søke

Husk å legge med et motivasjonsbrev når du søker. Dette skal være rettet internt med unntak av Seoul hvor motivasjonsbrevet må skrives på engelsk. Mer om søknadsprosedyrer.

Spørsmål?

Har du spørsmål om utveksling? Ta kontakt med Kjersti E. Carlsen. Kontor: 3. etg i administrasjonen ved Institutt for klinisk odontologi.

Av Kjersti E. Carlsen
Publisert 2. sep. 2019 13:23 - Sist endret 3. sep. 2019 09:43