Holmenkollstafetten

Holmenkollstafetten 2019 er lørdag 11. mai. I fjor startet stafetten ca klokken 15:30. OD stilte med to ansattlag i fjor - og i år er målet tre lag.

Gode tider for OD i fjor

I 2018 stilte fakultetet med ett lag i klassen bedriftslag flest menn, og ett lag i klassen bedriftslag flest kvinner. "Mannelaget" fikk tiden 1:16:38, og "kvinnelaget" tiden 1:23:57. Dette er kjempegode tider!

Etappene

Løypekartet (pdf) viser alle 15 etappene. Den lengste etappen er 2840 meter, den korteste er 370 meter.

Påmelding

Påmelding sendes til Eva Marie Bakke: e.m.bakke@odont.uio.no. Ta gjerne med hvilken etappe du helst vil ha.

Frist: 21. mars.

Grilling i Frognerparken etter stafetten

Etter stafetten blir det grilling i Frognerparken. Alle er velkomne, både deltakere og publikum!

Felles trening

Fram mot stafetten er alle velkomne til å delta på felles trening.

Hver mandag kl. 17:00: Grefsenkollen opp. Oppmøte Muselunden, rett ved Sinsen t-bane.

Annenhver onsdag kl. 16:00: Langtur - litt forskjellige runder. Satser på en del sti/skogsløyper. Oppmøte utenfor hovedinngangen til Det odontologiske fakultet (Geitmyrsveien). Flere av turene går via Gaustad, for å plukke opp IOB-ere på veien.

Hver fredag kl. 15:00: Intervaller. Dette er trening i arbeidstiden. Oppmøte utenfor hovedinngangen til Frognerparken.

Publisert 8. mars 2019 13:28 - Sist endret 8. mars 2019 14:08