Nye ansikter i januar

Fakultetsadministrasjonen har fått to nye ansikter i januar. Vi ønsker velkommen kommunikasjonsrådgiver Inger Størseth Haarr og fotograf Simen Øvergaard.

Inger Størseth Haarr, kommunikasjonsseksjonen

Inger tar over som kommunikasjonsrådgiver etter Hilde Zwaig Kolstad, som starter i ny jobb ved Senter for digitalt liv/Mat-nat-fakultetet 18. februar. Inger tar over Hildes plass og blir å finne på kontoret sammen med Astrid Skiftesvik Bjørkeng i 3. etasje i G69, fra 28. januar.

Hva slags bakgrunn har du?

portrettfoto av Inger Størseth Haarr
Inger Størseth Haarr. Foto: Margit Selsjord, OD/UiO.

Eg har jobba som kommunikasjonsrådgjevar litt rundt omkring på UiO og elles i staten. Og så er eg utdanna: master i litteraturvitskap og bachelor i historie, og eit år på Skrivekunstakademiet i Bergen.

Hva skal du jobbe med?

Eg skal ta over etter Hilde, så eg skal vere nettredaktør, og elles jobbe med dei kommunikasjonsoppgåvene Hilde og Astrid har.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

Det varierer veldig, eg har ofte hobbyar sånn på tre vekers-basis. No gler eg meg til det vert litt meir vår så eg kan så masse tomatplantar, men samtidig er det fint at det er vinter fordi eg kom nettopp heim frå ferie i Sveits med eit veldig kult kortspel (Tichu, for dei som vil google), så eg har tenkt å arrangere masse spelekveldar. Det passar jo for så vidt fint i parken om sommaren òg, kanskje det vert ei permanent greie?

Simen Øvergaard, fotoseksjonen

Simen vikarierer for Ingar Storfjell som er sykmeldt, og kommer i utgangspunktet til å være på Ingars plass mandag - onsdag i partallsuker, og mandag og tirsdag i oddetallsuker.

Hva slags bakgrunn har du?

portrettfoto av Simen Øvergaard
Simen Øvergaard. Foto: Margit Selsjord, OD/UiO.

Den er for det meste praktisk og erfaringsbasert. Jeg har jobbet som fast assistent for to fotografer, samt frilanset for små og større kunder i 10 år. En periode som startet rett før 2årig utdannelse ved Bilder Nordic School of Photography i Oslo. I løpet av den tiden har jeg fått et bredt spekter av erfaringer fra å jobbe med alt mulig mellom kunst og reklame. Ellers er jeg student og tar fag i Sosialantropologi på Blindern.

Hva skal du jobbe med?

Ganske enkelt, fotografi for det meste. Det blir portretter, reportasjer, plansjer til sterilsentralen men også layout og grafikk. Og kanskje litt video etterhvert.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

Akkurat nå er det å gå på ski så mye som mulig, klatring og løping. Men mest drive frem egne fotografiske prosjekter, så det er litt jobb hele tiden. Fotografi tar mye plass i privatlivet.

Publisert 31. jan. 2019 14:49 - Sist endret 31. jan. 2019 14:54