11 innreisende studenter starter opp 1.mars

Det odontologiske fakultet mottar 11 tannlegestudenter på 8.semester på det femårige masterprogrammet i odontologi.

Bergenstur for innreisende studenter ved Det odontologiske fakultet våren 2017

I introduksjonsuka er utvekslingsstudentene også en tur på Folkemuseet i Oslo (Foto: Kjersti E Carlsen, OD)

Det Odontologiske fakultet (OD) mottar 11 innreisende tannlegestudenter på 8.semester fredag 1.mars. Disse skal ha opphold ved fakultetet til og med fredag 31.mai, med unntak av studentene fra Sør-Afrika. Disse er på fakultetet ut april. Det er første gang OD mottar studenter fra the University of the Western Cape, Sør-Afrika.

Tilrettelegging

Studentene skal gjennom et eget introduksjonsprogram før de følger ordinær timeplan på 8.semester. Programmet vil vare cirka en uke, og studentene skal blant annet være på Ferdighetssenteret. Velkomstprogrammet vil bli distribuert til de ansvarlige på klinikkene.

Foreleserne på 8.semester må derfor planlegge med at studentene følger ordinær timeplan fra og med mandag 11.mars.  Undervisningen må tilrettelegges på engelsk. Eksterne forelesere bør informeres.

De innreisende studentene og deres "buddies"

• 2 studenter fra Karolinska Institutet
  • 2 studenter fra Technische Universität Dresden
  • 2 studenter fra Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • 2 studenter fra Universidad Internacional de Catalunya
  • 3 studenter fra University of Western Cape, Sør- Afrika

Hver utvekslingsstudent har fått sin oppførte kontaktperson blant studentene ("buddy"). Disse kommer fra samme klinikkgruppe.

Andre innreisende studenter denne våren

Institutt for oral biologi (2/5- 2019 - 2/ 8- 2019)

• 1 masterstudent fra Polytech Clermont - Ferrand, Frankrike (Erasmus)

Fagavdeling Biomaterialer, Institutt for klinisk odontologi

• 22/10- 2018 -26/2- 2019: 1 PhD- student fra Jagiellonian University .Krakow, Polen
  • 5/2 - 3/5- 2019: 1 PhD student fra Universidad de Santiago de Compostella
  • 29/4 - 31/7-2019: 1 gjestestudent fra Leibniz University, Hannover (Masterstudent)

Innreisende spesialistkandidat, Endodonti (15/10-2018 - 12/ 4- 2019)

• 1 student fra Hacettepe University .Tyrkia

Engelsk versjon

Eleven incoming students will start 1st March 2019.

Av Kjersti E.Carlsen
Publisert 8. feb. 2019 19:59 - Sist endret 13. feb. 2019 08:58