Kreeringer i Koronatider

I vår ble kreeringene av nye doktorer ved UiO utsatt, men i høst har man gjennomført nedskalerte kreeringer i Universitetets Aula og samler også opp de som ble avlyst i vår. 

Bildet kan inneholde: begivenhet.

Tre av de nye doktorene: Med behørig avstand kreeres Marianne Haugvik, Lisa Evju Hauger og Teija Anke, alle fra Psykologisk institutt, til doktorer, På scenen er de omkranset av dekan Anne Julie Semb, rektor Svein Stølen og universitetsdirektør Arne Benjaminsen. (Foto: UiO) 

Det er noe høytidelig over å få tildelt doktordiplomen på scenen i Universitets Aula  av universitets rektor.  Og selv om koronasituasjonen har gjort at det kun er de uteksaminerte doktorene, dekanene og universitetets ledelse, som skal være til stede, velger vel halvparten  å komme.

Musikalske innslag og korte introduksjoner av doktorene, setter en verdig ramme rundt seremonien. Psykologisk institutt står, som SV-fakultetets største institutt, for mange av de nye doktorene. La oss håpe på nye tider med plass til familie, venner og kollegaer på plass under kreeringen. I mellomtiden er en nedskalert seremoni et godt alternativ.   

Publisert 23. sep. 2020 16:03 - Sist endret 23. sep. 2020 16:03