To nye koster på SV

Barbro Kolbjørnsrud er ny arbeidslivskoordinator ved SV-fakultetet med lang erfaring fra BI.  Hans Christoffer Tyldum er vikar som kontorsjef på C-REX, men lang erfaring fra HF (UiO).

portrettbilder av Barbro og Hans Christoffer

Barbro Kolbjørnsrud og Hans Christoffer Tyldum. (Foto: Tron Trondal/UiO)

Barbro Kolbjørnsrud ønsket seg nye utfordringer i et bredere miljø enn på BI.

-  Det får jeg helt klart her ved UiO. Vi utdanner så utrolig mange flotte unge kandidater fra våre programmer og jeg ønsker å kunne bidra til at de får en god start på arbeidslivet, med et godt nettverk i bagasjen, forteller hun,

Selvtillit på egen kompetanse

Hennes viktigste mål er at studentene på SV skal utvikle større grad av bevissthet og selvtillit på sin hva deres totale kompetanse kan brukes til i arbeidslivet.

-  Dette skal vi få til gjennom samarbeid, møteplasser og nettverk mellom ansatte, studenter, arbeidslivet og våre alumni. Jeg ønsker at vi i enda større grad drar nytte av alumni-relasjonene våre, sier Kolbjørnsrud, som har god erfaring med dette fra BI.

Fryktelig spennenede fagområde

Hans Christoffer Tyldum ønsket seg til C- REX, fordi han synes det er en spennende jobb med mange varierte arbeidsoppgaver og interessante samarbeidsstrukturer.

-  I tillegg er jo ekstremismeforskning et fryktelig spennende fagområde, understreker han.

Tyldum ønker å kunne bidra til bedre organisering og orden administrativt. I tillegg håper han å komme med gode ideer til ekstern finansiering.

Publisert 24. sep. 2020 14:59 - Sist endret 24. sep. 2020 15:36