Forskere fra SV i podkasten: Universitetsplassen

Navn fra SV-fakultetet som Thomas Hylland-Eriksen, Cathrine Thorleifsson, Tore Wig og Espen Røysamb har vært med i Universitetet i Oslos nye podkast Universitetsplassen, spilt inn både før sommeren  og LIVE - i forbindelse med studiestart.

Ny podkast: Sondre Hølaas og Hedda Ovidia Stølen er programledere i mange av podkastene. De er studenter med bakgrunn fra Radio Nova.

Har du ikke fått med deg forskere fra SVs bidrag i podkasten: Universitesplassen? Her finner du det som har vært produsert til nå:

Kan korona-bråstoppen gjøre oss mer solidariske? med Thomas Hylland Eriksen, professor i sosialantropologi (UiO).

Ensom ulv -  et lite treffende begrep om dagens terrorister  med terrorforsker ved C-REX (UiO), Cathrine Thorleifsson og redaktør av Filter Nyheter og forfatter av boken Nynazister blant oss Harald S. Klungtveit.

Lytt også til forskere fra SV i podkasten: Universitetsplassen LIVE:

USA-valg: En splittet supermakt - hvordan påvirkes internasjonalt samarbeid?
Med Sofie A.E Høgestøl, førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet (UiO), Tore Wig, professor ved Institutt for statsvitenskap (UiO) i samtale med Gjermund Stenberg Eriksen (Trump mot verden, NRK).

Psykiske konsekvenser av pandemien
Med Espen Røysamb, professor ved Psykologisk institutt. (UiO), Tove Gundersen, generalsekretær i Rådet for psykisk helse og Eline Skår, blogger.

Få også med deg alle episoder i podkasten Universitetsplassen og podkasten Universitetsplassen LIVE

Av Gro Lien Garbo
Publisert 27. aug. 2020 17:05 - Sist endret 23. sep. 2020 14:46