Publisert 26. okt. 2015 09:15

En nyhetsartikkel publisert på instituttets engelske nettsider, om hvordan spedbarn ser verden, har gått sin seiersgang i internasjonal presse.

Publisert 12. okt. 2015 15:34

Et nytt digitalt læringsprogram i profesjonsundervisningen innføres denne høsten. Målet er å trene studentene opp til å velge fokus i psykoterapi.

Publisert 12. okt. 2015 08:30

Inger Skjelsbæk kommer fra stillingen som assisterende direktør ved PRIO, hvor hun også har vært forskningssjef og ledet prosjektutviklingsstøtten og undervisningsporteføljen. I august begynte hun som førsteamanuensis i Kultur- og samfunnspsykologi ved PSI.

Publisert 1. juli 2015 14:17

Instituttstyret vedtok tirsdag 23. juni ny avdelingsstruktur for PSI, samt oppgaver og myndighet for fagavdelingsleder. Det blir fire fagavdelinger ved PSI fra neste år.

Publisert 12. juni 2015 15:26

Sterke meninger om forebygging i våre utdanningsprogrammer, inspirerende speed-dating om forskningen vår og et heftig vær som forsinket hjemreisen. Dette er tre stikkord fra årets personalkonferanse på Psykologisk institutt.

Publisert 29. apr. 2015 11:12

Instituttstyret har gjort de første overordnede vedtakene på vei mot ny PSI-organisasjon. Det blir fagavdelinger, forsknings- og undervisningsleder, samt en instituttleder som skal jobbe mer strategisk.

Publisert 28. apr. 2015 15:14

Rekordmange psykologistudenter vil reise på instituttets egne utvekslingsavtaler til høsten. Det er også rekord i antall bachelor- og profesjonsstudenter som søker utenlandsstudier.

Publisert 22. apr. 2015 15:32

Studenter og stipendiater ved Psykologisk institutt har sparket i gang en serie med kreative og sosiale fagkvelder, som øker i popularitet.