Aktuelt for UB

Her finner du full oversikt over siste nyhetssaker fra UB, info fra ledelsen og nytt om kolleger. Har du en sak på hjertet? Send en e-post til nettredaksjonen.

Bildet kan inneholde: tekst, skrift, linje, teknologi.
Publisert 23. okt. 2020 12:12

23. oktober er påloggingsløsningen i Oria endret. Alle brukere blir nå møtt av en ny mellomskjerm der de må velge brukergruppe. UiO-studenter og -ansatte kommer så til Feide-pålogging som før, mens OUS-ansatte og eksterne brukere møter ny påloggingsskjerm.

Bildet kan inneholde: mote, fottøy, moro, kjole, klesdesign.
Publisert 16. okt. 2020 13:59

Förra veckan arbetade jag ifrån Uppsala och trots hektisk kalender full med zoom-möten hann jag träffa några tidigare kollegor. Flera institutioner har helt gått över till distans/zoom och många campus känns tomma. Motsatt gäller på UB i Uppsala där samtliga campus-bibliotek har stort tryck på studieplatser och besökare. Väktare står vid dörren på Carolina Rediviva och släpper in.