Jungel, masterplan, Alma.

Halvors fredagsmail:

Høstjevndøgn er passert, septembers siste fredagsmail foreligger herved, tiden flyr i grunnen fort nå.

Kjære alle sammen

Jungel

Sist fredag var jeg - i årets siste varme sommersol? - en av jungelguidene på Universitetsplassen. Det var en veldig hyggelig og morsom opplevelse som varmt kan anbefales. En flott markedsføring av UB for unge mennesker, en spennende utfordring i formidling for oss UBere. Her er en liten billedserie fra begivenhetene (nye bilder kommer av seg selv).

Masterplan for UiO

"Masterplanen er et dokument som beskriver UiOs strategiske og vedtatte mål for utvikling og forvaltning av bygningsmassen", heter det på Eiendomsavdelingens nettsider om saken. Den eksisterende masterplanen er fra 2007, en helt ny utgave er nå under arbeid.

UBs tanker om læringsmiljø passer, slik også Eiendomsavdelingen ser det, svært godt inn i planene - inkludert vårt pågående arbeid med GSH. UB er bedt om å komme med innspill i sakens anledning.

Dette er selvfølgelig helt i tråd med hva UiOs styre har vedtatt om 2016 som læringsmiljøår og hva rektor har skrevet i sin blogg om at "Universitetet i Oslo skal ha landets mest stimulerende læringsmiljø" - etter å ha fremhevet "vårt dynamiske universitetsbibliotek (som) en sterk pådriver i dette arbeidet".

Bristolseminar 29. oktober

Høstens tidligere annonserte personalseminar blir på Hotel Bristol.

Personalmøtet utsatt

Vi hadde planlagt et personalmøte 3. oktober. Men da er vi jo midt i høstferien! Derfor utsettes møtet til fredag 10. oktober kl 0830-1000 i aud 1 (merk stedet, det var det vi på kort varsel greide å få tak i) i GSH.

Innkalling kommer.

Alma

Det nærmer seg testing av Alma. Lokalt ved UB finner du egne prosjektsider. Dessuten er det mye å hente på Bibsys' sider om nytt biblioteksystem - med mange lenker videre.

Fredag

Vaffel og vitenskap om de store mengdene plast som flyter rundt i Stillehavet. Og om pust. Kl 1003 i VB.

Ballett i Lunsj med kultur i GSH kl 1215 i dag, Det er intet mindre enn Nasjonalballetten med Ingrid Lorentzen i spissen som kommer på besøk og viser utdrag fra høstrepertoaret.

God fredag og helg! Og ha gode dager de som tar høstferie!

Hilsen Halvor

Publisert 26. sep. 2014 09:06 - Sist endret 7. feb. 2020 17:07
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere