Halvors fredagsmail

En kort og julete fredagsmail i dag.

Kjære HumSamere

Jul

Det var nettopp sommer. Høsten har gått som en røyk, i hvert fall for meg - og jeg tror for mange av oss. Det har vært mye å ta tak i.

Juletiden er over oss i bøtter og spann. Også ved UB og UiO. Her et knippe:

Trær

Også i GSH hvor vi hver dag passerer to juletrær. Det ene står i foajeen, et stort, men litt puslete tre. Noen har tatt initiativ til å jule det opp. Se på UiOs facebook om saken.

Og så var det HumSam-bibliotekets litteraturtre - og de andre UB-trærne. Der er det konkurranse. Hvilket er din favoritt? Mer på facebook. Her er det bare å gi sitt besyv med.

Unikor

UiOs eget Unikor synger julen inn i GSH-vestibylen nå straks kl 1215. Flere kolleger er med og synger!

Kaffe

Det blir førjulskaffe med noko attåt og med lotteri i 3. etasje kontorgangen GSH kl 1500. Lodd kan kjøpes på forhånd ved Merete Bs kontor i 2. etasje.

Fest

UBs årlige julefest følger etter førjulskaffen. Vi begir oss ned til sentrum og til Jurfak kl 17.

Lunsj

Neste fredag - den 18. desember - er det tid for vår tradisjonelle julelunsj. Velkommen til "gamlekantinen" i GSH!

Prosjekter

Planleggingen av GSH er i rute. Ved Sophus holder de på. Ved Teologisk har de begynt å røre på seg. Vi bidrar til utviklingen av læringsmiljøet ved UiO. Vi gjør campus mer attraktivt. Vi gjør studentene flinkere og bidrar til forskningen. 2016 blir et spennende år hvor vi regner med at mye vil skje.

Nye kolleger

Vi er i full gang med intervjuer til bibliotekarstilling i Tilvekst og katalog og til spesialbibliotekarstilling i Publikum. Søndag går fristen ut for stillingen på Sophus ut. Å få nye dyktige kolleger på plass er alltid både krevende og hyggelig arbeid!

Personalmøte

Det blir ikke personalmøte som annonsert til uken, det er avlyst.

HR-portal

Det er desember og snart nyttår. Jeg minner om at det kan overføres inntil 45 plusstimer eller 10 minustimer. Husk også å søke om ekstra fridag i romjulen.

Parkering 2016

Trenger du parkeringsoblat til bilen? Over nyttår er det tid for nytt oblat (A-oblat). Fra 4. januar kan du bestille nytt oblat, det gamle er gyldig til 15. februar 2016. Litt mer her.

Ha en fin fredag, fest og helg!

Hilsen Halvor

 

 

Publisert 11. des. 2015 11:30 - Sist endret 7. feb. 2020 17:08

Melding ramlet inn rett etter publisering: Realfagsbiblioteket nominert til årets bibliotek 2015! Vi gratulerer og krysser fingrene. Les saken på Norsk bibliotekforenings nett: https://www.uio.no/for-ansatte/enhetssider/ub/aktuelt/blogger/overbibl/2015/2015-12-11.html

Halvor Kongshavn - 11. des. 2015 11:45

http://norskbibliotekforening.no/2015/12/desse-kan-bli-arets-bibliotek-2015/

sveinen@uio.no - 11. des. 2015 12:19
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere