PODKAST Livsvitenskap: Grensesprengende kunnskapsmiljø for helseinnovasjon i Oslo

Lytt til podkast om livsvitenskap med helsedirektør Bjørn Guldvog, UiO-forsker og deltaker i UiO:Livsvitenskaps SPARK-program Gunnveig Grødeland og viserektor Per Morten Sandset.

Bildet kan inneholde: Ansikt, Panne, Hake.

Koronakrisen har vist at helsekriser angår alle sektorer og må håndteres globalt. Flere land satser på å utvikle kompetansemiljøer innen livsvitenskap. Livsvitenskapsbygget ved Universitetetet er under bygging og der skal tverrfaglige forskningsmiljøer skape grensesprengende forskning, utdanning og innovasjon. Hva er livsvitenskap og hvordan kan det bidra til å håndtere de store helse- og miljøutfordringene vi står overfor?

Hør opptaket av podkasten på Universitetsplassen

Universitetsplassen er en forskerbasert podkast om samfunnet produsert av Universitetet i Oslo. Her møtes både unge og erfarne forskere for å snakke om det de mener er viktig og aktuelt, sammen med gjester fra norsk samfunnsliv.

Publisert 14. aug. 2020 13:33 - Sist endret 17. aug. 2020 11:36